Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tričko v azbuke, dúhový bicykel. Vettel pred kvalifikáciou prekvapil

Štvornásobný majster sveta F1 Sebastian Vettel dorazil na sobotňajšiu kvalifikáciu v bielom tričku s nápisom v azbuke.

11.06.2022 16:00
Sebastian Vettel pri sobotňajšom príchode do... Foto: ,
Sebastian Vettel pri sobotňajšom príchode do paddocku.
debata

Na tričku bolo vyobrazené podanie rúk na ktorým sa týčil výrazný nápis „priatelia“. Pod rukami bolo ešte slovíčko „mier“ pod ktorým boli všetky slová preložené aj v angličtine.

Podľa informácií Bildu chce Vettel ukázať, že obyvatelia Ruska nie sú nepriatelia, ale vojnovým štváčom na Ukrajine je prezident Putin, nie jeho ľudia.

Nico Rosberg počas prenosu televízie Sky v monackom prístave. Čítajte viac Nie je očkovaný, má smolu. Majster sveta F1 dopláca na radu lekára

Vettel zvolil naozaj vhodné miesto na takéto posolstvo. Azerbajdžan je bývalá sovietska republika a veľa ľudí v krajine hovorí po rusky. A na rozdiel od Európy je infraštruktúra do Ruska stále neporušená.

Vettel sa vždy venuje ekologickým a politickým otázkam. Bolo to zrejmé aj z jeho potítka na pravom zápästí: nosí tam farby Ukrajiny.

Bernie Ecclestone Čítajte viac Ecclestone nastupoval do lietadla so zbraňou, o ktorej nevedel. Zatkli ho

Krátko po vypuknutí vojny nosil aj pretekársku prilbu s vlajkou Ukrajiny. Neustále sa pritom snaží posielať rôzne správy o mieri v tomto konflikte.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Sebastian Vettel #Veľká cena Azerbajdžanu