Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Schumacherovi fanúšikovia pochodovali na okruhu v Spa

Stovky fanúšikov Michaela Schumachera, ktorý už štyri týždne leží po nehode na lyžiach v umelom spánku, sa v nedeľu zišli na jeho obľúbenom okruhu v Spa - Francorchamps.

26.01.2014 18:13
Michael Schumacher, SPA, Ferrari Foto: ,
Fanúšikovia Michaela Schumachera pochodovali na okruhu Spa-Francorchamps.
debata

Pri akcii, ktorú podľa denníka Le Soir usporiadala jedna belgická fanúšička sedemnásobného majstra sveta formuly 1 so súhlasom vedenia areálu, prešli s červenými vlajkami Ferrari sedem kilometrov dlhú trať.

Tradičný okruh v ardenských lesoch má v Schumacherovej kariére mimoriadne postavenie. V Spa absolvoval legendárny nemecký pilot v roku 1991 svoju premiéru v F1, rok nato tam oslávil prvé víťazstvo v majstrovstvách sveta. Nakoniec belgickú Grand Prix vyhral šesťkrát, čo nikto iný nedokázal.

Fanúšikovia Michaela Schumachera vyjadrili na... Foto: Reuters, Francois Lenoir
Michael Schumacher, SPA Fanúšikovia Michaela Schumachera vyjadrili na diaľku podporu svojmu idolu na okruhu v Spa - Francorchamps.

Schumacher spadol na lyžiach 29. decembra v neupravenej časti zjazdovky v Meribel a udrel sa do hlavy o kameň. Absolvoval dve operácie mozgu a nachádza sa v umelom spánku, v ktorom prežil aj nedávne 45. narodeniny. Od 17. januára o jeho zdravotnom stave žiadne oficiálne informácie z nemocnice v Grenobli neprišli.

debata chyba
Viac na túto tému: #formula 1 #Michael Schumacher #SPA