Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Podobné veci sa stávajú, komentoval prehru hokejistov divák Škrtel

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel využil krátke voľno po žilinskom dvojzápase s Luxemburskom (3:0) a Českom (1:0) a pred odchodom do Liverpoolu navštívil štvrtkový súboj hokejistov Slovenska so Švédskom v Trenčíne.

02.04.2015 20:18
Martin Škrtel Foto: ,
Martin Škrtel.
debata (1)

Za hokejovými kolegami zašiel futbalový stopér po stretnutí do šatne. Slováci trenčiansky duel po góle Staffana Kronwalla trinásť sekúnd pred koncom prehrali 3:4.

„Bol to dobrý zápas. Škoda, že sme dostali gól pred koncom a prehrali sme. Je však lepšie inkasovať teraz v príprave, poučiť sa z toho a potom to bude dobré na majstrovstvách sveta. Budem chalanom držať palce a verím, že sa im v Česku bude dariť,“ povedal pri odchode zo šatne Martin Škrtel.

V závere súboja Slovákov so Švédmi by sa hodilo ráznejšie odpálenie puku spred bránky Jána Laca. Namiesto toho ho dostal Kronwall a rozhodol o osude zápasu. Škrtel je známy svojím agresívnym poňatím defenzívnej hry.

„Nebudem chalanom radiť, ako hrať hokej. Vedie to oveľa lepšie. Tieto veci sa občas stávajú. Verím, že si dnes vyčerpali smolu a na svetovom šampionáte to bude dobré,“ doplnil Martin Škrtel.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #slovenská hokejová reprezentácia