Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trapas! Česi znemožnili Slovákom nastúpiť v dresoch s Demitrom

Slovenskí hokejisti napokon nenastúpili na stretnutie s Českom na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v spomienkových bielych dresoch, ale napokon vykorčuľovali v riadnej modrej zápasovej sade.

20.04.2012 18:52
Pavol Demitra Foto:
Hokejisti v dresoch s Pavlom Demitrom hrať nemohli.
debata (28)

„Zistili sme to pri rozcvičke, keď oba tímy vykorčuľovali na ľad v bielych dresoch. Tak sme sa museli prezliecť. Škoda,“ smutne si povzdychol po zápase obranca Andrej Sekera, pre ktorého to bol prvý štart v národnom drese pred svetovým šampionátom.

„Českí hokejisti pricestovali do Bratislavy len s bielou sadou dresov, hoci pôvodná dohoda bola, že budú hrať v červených dresoch. Preto sme nemohli odohrať stretnutie v špeciálne vyrobených dresoch, za čo sa nám českí partneri ospravedlnili,“ uviedol riaditeľ Marketingu SZĽH s.r.o. Rastislav Antala a dodal: „V špeciálnych spomienkových dresoch na Pavla Demitru tak nastúpi slovenská reprezentácia v jednom zo zápasov budúcotýždňového Škoda Cupu v Bratislave.“

„Chyba sa stala jednoznačne na našej strane. Touto cestou sa chceme ospravedlniť slovenským hokejovým fanúšikom, ako aj rodine Pavla Demitru,“ uviedol hovorca Českého zväzu ľadového hokeja Zdeněk Zikmund, podľa ktorého patril Pavol Demitra v Čechách k najobľúbenejším slovenským hokejistom.

„O to viac nás mrzí to, čo sa stalo,“ dodal Zikmund.

28 debata chyba