Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jágr vyrukoval so zásadnou informáciou o konci kariéry. Knihu vraj pripravuje desať rokov, no keďže zmenil aj svoje názory, treba ju prepísať

Česká hokejová hviezda Jaromír Jágr prezradila dve exkluzívne informácie. Ešte pred barážou jeho Kladna povedal, aké má plány, pokiaľ sa udrží so svojim tímom v extralige.

25.04.2024 22:18
Jaromír Jágr Foto:
Jaromír Jágr počas baráže proti Vsetínu.
debata

Čo sa nakoniec aj podarilo. Kladno zdolalo Vsetín 4:0 na zápasy a Jágr sa navyše stal najstarším profesionálnym hráčom a strelcom v histórii hokeja.

Česká reportérka z magazínu Showtime sa ho pýtala, či je pravda, že hokejová legenda natáča film a prirpavuje knihu.

„Knihu chystám už tak desať rokov, takže všetko, čo som mal nachystané, som musel zmeniť, pretože som zmenil svoje názory,“ prezradil so smiechom Jágr v exkluzívnom rozhovore pre Showtime.

„Film sme začali natáčať už pred štyrmi rokmi, takže som to trochu predražil,“ pokračoval Jágr s tým, že si myslel, že skončí, ale kariéru si stále predlžuje.

„Uvidíme, ako dopadne baráž, a ak by dopadla dobre a my sme zostali v extralige, tak máme plán natočiť moju poslednú sezónu,“ prekvapil Jágr ďalšími plánmi do budúcnosti.

lantoši Čítajte viac Žiaril v Česku, hrá najlepší hokej v kariére: Upratal som si v hlave, s Cehlárikom sme na rovnakej vlne

„Chcel by som sa naozaj fyzicky pripraviť na poslednú sezónu,“ dodal.

Baráž Kladno vyhralo, zostalo v extralige, a Jágr tak môže začať prípravy na avizovanú poslednú sezónu.

Hrajúci majiteľ novinárom povedal, že pre Kladno bol súboj s víťazom prvej ligy existenčnou záležitosťou. Za hlavného strojcu úspechu označil gólmana Adama Brízgalu.

Do nového ročníka chce šéf Kladna zostaviť čo najlepší tím a na štvrtýkrát sa vyhnúť zradnej baráži medzi posledným celkom najvyššej súťaže a víťazom prvej ligy.

Dresy tímov na MS v hokeji 2024 Fotogaléria - 32 fotiek Všetky fotky
Rakúsko - domáci dres.
debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr