Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Paráda od Lopušanovej v zámorí. Na šampionáte v New Yorku zažiarila Michiganom

Neprestáva udivovať. Ešte stále len 16-ročná slovenská reprezentantka Nela Lopušanová predviedla svoju typickú lahôdku na turnaji New York State Championships.

11.03.2024 06:20
Nela Lopušanová Foto:
Nela Lopušanová s trofejou po turnaji New York State Championship.
debata (5)

Lopušanová predviedla so spoluhráčkami z tímu Bishop Kearney Selects do 19 rokov, označovaný aj ako Rochester Youth, dva dominantné výkony na víkendovom podujatí.

Hviezda slovenského ženského hokeja sa na víťazstvách nad Nichols School (8:0) a Roma Grizzlies (8:0) podieľala v každom stretnutí dvoma gólmi a asistenciou.

V druhom stretnutí predviedla aj lahôdku v podobe parádneho „Michiganu“, keď spoza bránky prekvapila celú obranu vrátane súperovej brankárky. Pozrite si krásny gól Lopušanovej:

Ako na Twitteri informoval Hockey News Hub, Lopušanová a tím Rochester Youth sa vďaka víťazstvám na celoštátnych majstrovstvách kvalifikoval na takzvaný Turnaj šampióniek (Tournament of Champions), ktorý sa o niekoľko týždňov uskutoční na Floride.

Lopušanová pôsobí v Spojených štátoch od augusta minulého roka. V tejto sezóne sa s Rochester Youth predstavila už na šiestich turnajoch. Celkovo nastúpila v dievčenskom tíme do 19 rokov na 24 stretnutí v ktorých zaznamenal 33 bodov (23+10).

Zaujímavosti o Nele Lopušanovej Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
Mama jej kúpila jedinú bábiku. Odložiť musela...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Lopušanová