Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Maskotmi MS v Česku budú opäť králiky z klobúka. O zápasy Slovákov je veľký záujem

Rovnako ako v roku 2015, aj na nasledujúcom svetovom šampionáte v ľadovom hokeji v Česku budú maskotmi turnaja králiky Bob a Bobek.

26.09.2023 14:31
MS 2024 hokej Foto:
Predstavenie maskotov MS 2024 v hokeji.
debata

Organizátori podujatia v stredu potvrdili, že fanúšikov bude opäť rozveseľovať spomenutá dvojica s číslami 20 a 24 na dresoch. Česi sa pre rovnakých maskotov rozhodli, pretože v máji 2015 zožali úspech.

"Králiky nereprezentujú národný tím, ale celý svetový šampionát. Preto si oblečú úplne nové dresy s logom turnaja,“ informoval generálny sekretár podujatia Vladimír Šafařík prostredníctvom tlačovej správy.

Česko, hokej, ilustračná Čítajte aj Zmoknutá sliepka, skopírované logo či lacné symboly. Česi kritizovali národný dres, zväz chystá pred domácimi MS zmenu

Českí organizátori budúcoročných hokejových majstrovstiev sveta už uzavreli registráciu fanúšikov, ktorí mali záujem o prednostný nákup vstupeniek na turnaj. Prihlásilo sa ich viac ako 123-tisíc,pričom viac ako polovica má záujem o lístky na súboje domáceho výberu.

„Vysoký záujem bol tiež o slovenský, poľský a fínsky tím,“ prezradili Česi.

V ostravskej B-skupine záujemcovia najviac preferujú úvodné vystúpenie Slovákov na turnaji proti Nemcom naplánované na piatok 10. mája 2024. Okrem nemeckého tímu budú súpermi Slovákov aj výbery Kazachstanu, USA, Poľska, Francúzska, Lotyšska a Švédska.

Denné balíčky na zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie sú v závislosti od súpera a kategórie k dispozícii v prepočte od 94 do 200 eur.

Petr Břiza Čítajte aj MS v Česku prevetrajú peňaženky Slovákov. Organizátori zverejnili ceny vstupeniek

Organizátori teraz uskutočnia žrebovanie súťaže a od 2. do 4. októbra výhercovia môžu využiť predajný systém na nákup vstupeniek.

Nevyužité lístky z 1. kola budú k dispozícii v druhej fáze predaja pre zostávajúcich zaregistrovaných záujemcov. V ponuke sú zatiaľ iba denné balíčky.

Verejný predaj sa začne v utorok 10. októbra, stále pôjde len o balíčky. V uvedenom termíne sa v online priestore dostanú do predaja aj reklamné predmety, vrátane maskotov. Lístky na jednotlivé súboje plánujú organizátori uvoľniť do predaja v januári 2024.

Hokejové zápisy, ktoré (zrejme) nik neprekoná Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Dvaja desaťbodoví hráči v jednom zápase,...
debata chyba
Viac na túto tému: #Bob a bobek #MS 2024 v hokeji