Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tatar predvádzal svoje majstrovstvo v Poprade. Chvíľami som mal dosť, vraví. NHL? Keby som zatlačil, zmluva je zajtra podpísaná

Viacero klubov NHL prejavilo záujem o služby slovenského útočníka Tomáša Tatara. Ten odohral poslednú sezónu za New Jersey Devils. O jeho novom pôsobisku by sa malo rozhodnúť už v najbližších dňoch.

31.08.2023 07:56
tomas tatar1-vyrez Foto:
Tomáš Tatar na tréningu HK Poprad.
debata (1)

Hokejová verejnosť netrpezlivo čaká na správu o novej zmluve Tatara. Ten však je pokojný.

„Mám ponuky z viacerých mužstiev, nechávam si to uležať v hlave, že ktorá možnosť bude tá najlepšia. Keby som na to zatlačil, tak zmluva by bola aj zajtra podpísaná.

Keďže som čakal dlhšie, tak sa snažím detailne myslieť na to, ktorý z klubov bude tá najlepšia voľba. Aj vzhľadom na možnosť úspechu, spoluhráčov a podobne. Uvažujem teraz hĺbkovo, chcem spraviť správne rozhodnutie a verím, že si dobre vyberiem,“ povedal Tatar pre klubový web HK Poprad.

Do tréningovej zostavy Popradu pribudol víťaz ankety Hokejista roka 2023. Avšak len na tri dni.

Tomáš Nosek, Braden Holtby Čítajte viac V NHL vám nikto nebude utierať zadok. My hráči sme len biele mäso, vraví Čech, ktorého vyhodili z Bostonu

„Mal som povinnosti vo Vysokých Tatrách, a pretože potrebujem trénovať na ľade už na dennej báze, tak som poprosil trénera HK Poprad Aleša Tottera a riaditeľa klubu Ľuda Jurinyiho, či by som sa nemohol pridať.

Boli veľmi ochotní a vyšli mi v ústrety. V Poprade poznám viacerých hráčov. Tréningy som si veľmi užil, boli v tempe a chvíľkami som mal aj dosť. Je to iné, ako trénovať individuálne, s mužstvom Popradu som si teraz dobre zatrénoval,“ ozrejmil svoje dôvody 32-ročný útočník.

Tomáš Tatar na tréningu HK Poprad. Foto: HK Poprad
Tatar HK Poprad Tomáš Tatar na tréningu HK Poprad.

„Strávil som tu tri dni. Dalo mi to informáciu, že v budúcnosti musím ísť na ľad s mužstvom skôr. Chalani sú v poriadnom tempe, majú nakorčuľované, veľmi mi tieto tréningy pomohli.

Teraz ešte pár dní potrénujem individuálne a budúci týždeň by som už chcel odísť do USA. Príprava bola dlhá, ale cítim sa výborne a teším sa na sezónu,“ dodal Tatar.

Rozlúčkový zápas Mariána Hossu Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Marián Hossa vykorčuľováva na ľad počas...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #HK Poprad