Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hromadná bitka žien v hokeji. Rumunky a Bulharky si na MS skočili do vlasov

O výsledku zápasu bolo dávno rozhodnuté. Aj o konečnom umiestnení na MS v hokeji žien III. divízie skupiny A. Napriek tomu sa po stretnutí medzi domácimi Rumunkami a Bulharkami (10:2) strhla hromadná bitka.

10.04.2023 22:15
bitka zien Foto:
Takéto hromadné bitky nebývajú v ženskom hokeji obvyklé.
debata (1)

Rozhodca napokon v stretnutí uložil celkovo 554 trestných minút pre osemnásť hokejistiek na oboch stranách. Všetko nasvedčuje tomu, že Bulharky jednoducho nestrávili vysokú prehru proti rivalkám.

Hromadná bitka sa začala v samotnom závere stretnutia, keď sa ešte pri mantinely bojovalo o puk. Pád Bulharky a jej následné stiahnutie súperky bolo spúšťačom chaosu na ľadovej ploche. Veď pozrite si bitku na videu:

Situácii nepomohla skutočnosť, že sa práve skončil zápas a hráčky oboch tímov sa tak vyrútili na ľadovú plochu. Po upokojení hokejisti už rozhodca nepustil tímy naspäť na ľad.

Nedočkali sa tak ani ocenení pre najlepšie hráčky zápasu a turnaja a Rumunky tak nedostali príležitosť vypočuť si štátnu hymnu.

Pre doplnenie, Rumunky napokon obsadili na turnaji šiestich tímov so ziskom šiestich bodov 4. miesto, Bulharky skončili s tromi bodmi piate. Postup do II. divízie skupiny B si vybojovali hokejistky Hong Kongu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #ženský hokej