Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Útočnú akciu stopol tvrdý náraz na plexisklo. Jurčina v šlágri vyradil Ďalogu

Po súboji Slovákov nedohral nedeľný šláger 8. kola českej hokejovej extraligy obranca Brna Marek Ďaloga.

28.09.2021 11:28
Milan Jurčina, Ivan Ďaloga Foto:
Milan Jurčina (vľavo) a Ivan Ďaloga.
debata

Pri jeho tradičnom zakladaní útočnej akcie na konci 1. tretiny ho poslal na ľad krajan Milan Jurčina zo Sparty. Ten sa v zostave pražského tímu objavil prvýkrát v sezóne. Tvrdý zákrok pri mantineli poriadne otriasol plexisklom v O2 aréne.

Ďaloga sa len ťažko zviechal, napokon mu na striedačku pomohli spoluhráči. Z nej ihneď zamieril do šatne.

Ako informovala oficiálna stránka Komety, o utorňajšom štarte reprezentačného kapitána z ostatných MS proti Českým Budějoviciam sa rozhodne po rozkorčuľovaní.

"Bol som dnes na vyšetrení, všetky lekárske správy dopadli dobre, cítim sa relatívne v poriadku, trochu ma pobolieva hlava, ale našťastie nejde o nič vážne.

Skúsim ísť s chlapcami na rozkorčuľovanie, absolvujem štandardnú predzápasovú prípravu a podľa nej sa rozhodnem, či budem pripravený zasiahnuť do zápasu, alebo nie," povedal reprezentačný kapitán z ostatných MS v pondelok pre hc-kometa.cz.

Denis Godla Čítajte viac Jágr pridal k jubilejnému zásahu dve asistencie. Godlu vyhnali z bránky

Autor jedného gólu a dvoch asistencií v aktuálnej sezóne a jeden z najvyťažova­nejších obrancov Komety dodal, že sa chcel vrátiť do zápasu, ktorý napokon vyhrala Sparta 3:2:

„Chcel som chlapcom pomôcť v tretej tretine, nechcel som ich v tom nechať, ale nakoniec mi to zdravotný stav nedovolil. Chlapci na Sparte odohrali vynikajúci zápas a musím ich pochváliť.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Jurčina #Marek Ďaloga