Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Capitals padli. Rozhodol gól v predĺžení

Hokejisti Bratislava Capitals prehrali v 6. kole nadstavbovej časti skupiny o postup do play off na ľade Dornbirn Bulldogs 1:2 po predĺžení. Obranca Capitals Martin Chovan síce gólom v 55. minúte poslal zápas do predĺženia, no v ňom inkasovali Capitals už po 35 sekundách.

25.02.2021 21:40
BA Capitals Foto: ,
Ilustračné foto
debata

Dornbirn Bulldogs – Bratislava Capitals 2:1 pp (0:0, 1:0, 0:1 – 1:0)
Góly: 37. Luciani (Pavlovs, Yogan), 61. MacKenzie (Rapuzzi, Yogan) – 55. Chovan (Bubela, Bohunický). Rozhodovali: Berneker, Nikolič – Pardatscher, Sparer, vylúčení: 4:3 na 2 min., presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0.
Dornbirn Bulldogs: Östlund – MacKenzie, Kokkila, Nilsson, Salmela, Schnetzer, Magnan, Kutzer, Fröwis – Luciani, Rapuzzi, Yogan – Schwinger, Häußle, Macierrzynski – Pavlovs, Jevpalovs, Romig – Woger, Straka, Antonitsch
Bratislava Capitals: Coreau – Carson, Bohunický, Chovan, Boldižár, Romančík, Ďurkech – Fortier, Hults, Bubela – Miklík, Higgs, Kosticyn – Mrázik, Buc, Hudec – Köver, Bezák, Faith – Šmida

Prvá tretina priniesla vyrovnaný hokej, v ktorom si oba tímy dávali pozor na defenzívu. Na bezgólovom skóre úvodnej časti nič nezmenilo ani niekoľko presiloviek. Hráči Capitals boli v druhej časti ofenzívne aktívnejší, ale brankára Ostlunda neprekonali ani v presilovke v 30. minúte.

Využiť početnú výhodu sa však podarilo hosťom, ktorí išli v 37. minúte do vedenia. Coreau vyrazil strelu Pavlovsa pred Lucianiho, ktorý nezaváhal – 1:0. Bratislavský tím sa v tretej časti snažil o vyrovnanie a dočkal sa v 55. minúte.

Po viacerých streleckých pokusoch Capitals sa ujala strela obrancu Chovana, ktorý vyrovnal na 1:1. Zápas dospel až do predĺženia, ale to trvalo iba 35 sekúnd. Obranca MacKenzie prekvapil Coreaua a rozhodol o víťazstve domácich 2:1.

debata chyba
Viac na túto tému: #iClinic Bratislava Capitals