Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Prvý test. Slovan preveria jeho bývalí hráči

Po naberaní kondície na suchu a postupnom presune na tréningový ľad čaká na novozložený káder Slovana Bratislava prvá nesúťažná previerka.

04.08.2019 08:12 , aktualizované: 11:04
SR Hokej TL Slovan príprava štart BAX Foto: ,
Vľavo Roman Kytnár a vpravo tréner Roman Stantien počas prípravy.
debata (1)
Tréning hokejistov Slovana Bratislava Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
V popredí Radovan Puliš počas prvej prípravy na...

Predstaví sa na kvalitne obsadenom Mountfield Cupe v Hradci Králové, kde narazí na súperov z Čiech a Ruska.

Pre Slovan pôjde o veľmi špecifické zápasy. V kádri ostatných účastníkov turnaja sú totiž viacerí bývalí hráči z čias jeho pôsobenia v Kontinentálnej hokejovej lige, uvádza web KHL.

Prvý zápas odohrá dnes proti HC Dynamo Pardubice. V tíme je jasnou jednotkou ex-brankár Slovana Jakub Štěpánek a na skúške je bývalý obranca belasých Lukáš Kozák.

O deň neskôr čaká na Slovan hostiteľ turnaja Mountfield Hradec Králové. Káder českého extraligistu je plný niekdajších hráčov Slovana. Na súpiske figurujú brankár Marek Mazanec, obranca Mislav Rosandič a útočníci Radek Smoleňák, Rudolf Červený a Lukáš Vopelka.

V poslednom zápase sa Bratislavčania akoby opäť vrátia do najlepšej európskej ligy. Zverencov Romana Stantiena preverí najsilnejší tím turnaja Spartak Moskva. Na lavičku zasadol uznávaný tréner Oleg Znarok, ktorý sa v bráne môže oprieť o slovenského brankára Júliusa Hudáčka. Ten začne v moskovskom drese už svoju druhú sezónu.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Július Hudáček #Jakub Štěpánek #Mountfield Cup