Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legenda je doma! Jágr priletel do Česka a chystá sa na prvý zápas za Kladno

Hokejový útočník Jaromír Jágr priletel z Calgary do Česka a podpisom na hráčskej zmluve potvrdil svoj presun z NHL do prvoligového Kladna.

31.01.2018 13:44
Jaromír Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr.
debata

V drese Rytierov s najväčšou pravdepodobnosťou nastúpi prvýkrát v sobotňajšom stretnutí proti Benátkam nad Jizerou. Zápas by sa mal hrať od 17:30 v Liberci, pokiaľ Jágr čoby majiteľ klubu presun stretnutia schváli.

„Jaromír už je v Česku a podpísal s Kladnom zmluvu. Transferkartu už má vybavenú. Ešte ho čaká návšteva lekára,“ povedal tlačový hovorca Kladna Vít Heral.

Úspešná lekárska prehliadka je posledným bodom potrebným na to, aby Kladno mohlo pred koncom prestupového termínu dokončiť jeho registráciu na Českom zväze ľadového hokeja.

Štyridsaťpäťročný Jágr by mal prvýkrát trénovať s Kladnom vo štvrtok dopoludnia. Po návrate domov sa v príletovej hale Letiska Václava Havla objavila len jeho batožina so znakmi Calgary, druhý najproduktívnejší hráč histórie NHL sa médiám vyhol.

Klub už dopredu upozornil, že Jágr po prílete nebude poskytovať rozhovory a odkázal na štvrtkovú tlačovú konferenciu po tréningu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #Calgary Flames #HC Rytíři Kladno