Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Agent: Na Godlu sa pýta 15 klubov z NHL. Draft má istý, možno i 2. kolo

O hokejového brankára Denisa Godlu je po majstrovstvách sveta hráčov do 20 rokov veľký záujem.

08.01.2015 14:26
Denis Godla Foto: ,
Denis Godla.
debata (1)

Agent devätnásťročného najlepšieho gólmana i najužitočnejšieho hráča šampionátu Marcel Sakáč mladší už dostal od záujemcov viacero ponúk na prestup hráča Slovana Bratislava. Godla má s účastníkom KHL zmluvu do roku 2016.

„Za posledné dni nás kontaktovalo až 15 skautov z tímov NHL. Naposledy som mal dokonca hodinový telefonát o Denisovi. Nebudem prezrádzať, o aké kluby ide. Poviem len toľko, že Denis bude v lete určite draftovaný nejakým klubom zo zámoria a isto bude vysoko, možno aj v druhom kole,“ uviedol pre Nový Čas Sakáč, ktorý spolupracuje s agentúrou CAA sports Creative Artists. „Zastupujú také hviezdy ako Crosby, Malkin, Tavares, Patrick Kane či bratov Sedinovcov.“

Godla sa stal na šampionáte v Kanade miláčikom publika. O jeho služby je záujem aj v iných európskych súťažiach, ale zatiaľ zostáva v bratislavskom Slovane.

„Zostáva u nás. Teraz dostane pár dní voľna a na budúci týždeň sa pripojí k mužstvu,“ reagoval pre Nový Čas generálny manažér Slovana Maroš Krajči. Godla v súčasnosti oddychuje v rodnom Kežmarku.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Denis Godla