Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Košičanov ubíjajú prehry o gól

Tretia prehra. Opäť o jediný gól. Hokejisti Košíc naďalej čakajú na prvé víťazstvo v Lige majstrov. Ďalší pokus majú už v sobotu o 17.30 v Steel aréne proti Libercu.

05.09.2014 17:04
HC Košice, Steel aréna, hokejový štadión Foto:
Steel aréna v Košiciach.
debata

Vo štvrtok podľahli tomuto českému súperovi na jeho ľade 2:3 a v základnej A-skupine si tak zapísali tretiu prehru z troch súbojov. Ich nádej na postup do ďalšej fázy súťaže sa tak rapídne znižuje.

„Je to nepríjemné a mrzuté. Čo k tomu dodať? Prehry o gól sú ubíjajúce. Mali sme dostatok šancí, no naďalej sa trápime v koncovke. Vyrovnať sme mohli v hre piatich proti trom, ale gól sme nedali. Naopak, Liberec nám vzápätí odskočil na 3:1. Tam sa asi lámal zápas,“ uviedol útočník Košíc Richard Jenčík pre hokej.sk.

„Mali sme zapnúť skôr, byť agresívnejší. Do konca zápasu sme sa pokúšali streliť vyrovnávajúci gól, ale zase nám chýbal aj kúsok šťastia,“ doplnil spoluhráča brankár Marcel Melicherčík, ktorý chytal vlani práve v Liberci. „Na návrat do Liberca som sa tešil. Chytalo sa mi dobre. Škoda len, že sme nevyhrali.“

V bránke Liberca stál Ján Lašák a miesto v prvom útoku domácich patrí ďalšiemu Slovákovi Martinovi Bartekovi. „Získali sme vydreté body. Súper sa na nás dobre pripravil. Ťažko sme sa presadzovali a preto berieme aj najtesnejšie víťazstvo,“ cituje Barteka portál sport.cz.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Košice