Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Opitý Mezei vykopol dvere cudzieho bytu

Slovenský hokejový obranca Branislav Mezei sa pri návrate domov pomýlil a vykopol dvere bytu o poschodie nad svojím. Po zistení chyby si rovnako nekompromisným spôsobom otvoril u seba a zaspal.

01.04.2011 21:48
Branislav Mezei Foto:
Branislav Mezei.
debata (8)

„Policajti po príchode na miesto činu zobudili muža a namerali mu viac ako jedno promile alkoholu v krvi,“ cituje iDnes.cz pardubickú policajnú hovorkyňu Evu Maturovú.

Tridsaťročný Mezei mal v piatok vypnutý telefón. Manažér tímu Zbyněk Kusý sprostredkoval ľútosť hráča: „Dozvedel som sa to od neho už v deň incidentu. Ospravedlnil sa poškodeným a vyrovnal sa s nimi.“ Hokejista sa medzičasom dohodol s majiteľom zničených dverí na náhrade škody.

Z Pardubíc sa stalo mužstvo, ktoré je známe tým, že k alkoholu nemá ďaleko a Mezeiov výstrelok je zatiaľ posledným z tohto súdka. Napríklad v roku 2005, keď získalo titul, sa hráči rozhodli na zničení majstrovskej trofeje. Jej zvyšky zakopali na záhrade útočníka Petra Sýkoru.

Pardubice v semifinále play-off domácej extraligy nestačili na Vítkovice, v nedeľu sa pre klub Eaton sezóna skončila. Mezei smeruje do Ruska.

8 debata chyba