Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Košice získali do útoku Stanislava Grona

Novou posilou extraligového hokejového tímu HC Košice sa stal 28-ročný útočník Stanislav Gron. S vedením tímu sa dohodol na hosťovaní do konca tejto sezóny s možnosťou opcie na ďalší rok.

05.12.2006 16:43
debata

„Na kontrakte sme sa s ním dohodli v utorok, v stredu sa už bude u nás hlásiť na prvom tréningu a všetky náležitosti okolo jeho prechodu k nám dotiahneme aj písomne,“ povedal prezident HC Košice Ľubomír Veme a dodal: „Keďže po svojom návrate z Nemecka bol Gron stále ešte hráčom Žiliny, odkiaľ do DEL odišiel, museli sme sa dohodnúť aj so žilinským klubom.“

Stanislav Gron po skončení vlaňajšej úspešnej sezóny v MsHK Žilina, ktorú zavŕšil ziskom majstrovského titulu, odišiel do tímu nemeckej DEL Duisburg Füchse, ale pred pár dňami odtiaľ na vlastnú žiadosť odišiel. Za duisburské líšky odohral v aktuálnej sezóne 23 zápasov s bilanciou 3+5. V Žiline odkiaľ po sezóne odišiel, odohral v majstrovskej sezóne 54 stretnutí (24+25), v play off k nim pridal 17 zápasov s bilanciou 3+1. „Verím, že v našom tíme nadviaže svojimi výkonmi na tie, s akými sa prezentoval v Žiline,“ uzavrel Ľ. Veme.

debata chyba