Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najkrajšie gesto prišlo na konci. Fanúšik zastavil Demitrovú pred odletom, aby jej mohol odovzdať vzácny dar

St. Louis Blues cez víkend uviedli do klubovej Siene slávy legendárneho Slováka Pavla Demitru. Pri tej príležitosti nemohli chýbať ani jeho manželka Mária s deťmi.

22.01.2024 09:34
420136202 1348016559190669 6075948567384651445 n Foto:
Demitrová s deťmi pred slávnostným buly.
debata

Pred zápasom s Washingtonom na ľadovú plochu vyšli Mária, dcéra Zara a syn Lucas, aby zápas odštartovali slávnostne vhodeným buly.

Spoločnosť im robili dvaja ďalší noví členovia Siene slávy bluesmanov, brankár z 80. rokov Mike Liut a ofenzívna hviezda z prelomu milénia Keith Tkachuk.

„Skvelý hráč, mali sme vynikajúci vzťah. Veľa sme spolu zažili a Pavol do Siene slávy plným právom patrí,“ zaspomínal Tkachuk na slovenského hokejistu, ktorý ho často rozosmial svojou lámanou angličtinou.

Mária Demitrová Čítajte viac Emotívny moment na počesť legendy. Demitru uviedli do siene slávy St. Louis

„Bola zábava s ním hrať, navštevoval aj bejzbalové zápasy mojich detí. Bol to skutočný priateľ,“ dodal jeden z najlepších amerických krídelníkov v histórii NHL.

Demitra zažil v modrom drese svoje najúspešnejšie obdobie v profilige. Za St. Louis odohral takmer 500 zápasov s bilanciou 204 gólov a 289 prihrávok. Väčšinu z nich po boku Tkachuka.

Dojatá Demitrová na ľade uviedla, že sa cíti akoby sa vrátil čas. „Prešlo už viac ako 20 rokov. Narodil sa tu náš syn. Som si istá, že Pavol tu strávil najkrajšie roky života.“

Demitrovcov však čakalo ešte jedno veľké prekvapenie, o ktoré sa postaral na letisku fanúšik Blues a slovenskej legendy.

Pred nástupom na spiatočný let domov fanúšik venoval Majke Demitrovej vzácny dar, Pavlov dres zo zápasu hviezd NHL z roku 2002.

"Rodina Buchananovcov, ktorá žije pri jazere Ozarks, vlastnila dres roky po tom, ako ho vyhrala v charitatívnej tombole.

Dnes sa dres vrátil k právoplatným majiteľom, k Demitrovej rodine," informoval St. Louis Blues na sociálnej sieti.

Priateľka Filipa Mešára Jocelyn Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Slovenský hokejista Filip Mešár si po návrate z...
debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #NHL #St. Louis Blues #sieň slávy #Pavol Demitra #Mária Demitrová #Lucas Demitra