Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Desivé momenty v Pittsburghu. Rozhodcu odniesli na nosidlách, nedohral ani Černákov spoluhráč

Nočný zápas NHL v medzi Pittsburghom a Tampou Bay poznačila nepríjemná udalosť, po ktorej skončil na nosidlách jeden z hlavných arbitrov.

07.04.2024 10:59
Steve Kozari Foto:
Steve Kozari bol prevezený do nemocnice.
debata

V druhej polovici záverečného dejstva došlo k zrážke medzi rozhodcom Steveom Kozarim a obrancom „bleskov“ Haydnom Fleurym.

Obaja sledovali dianie pred bránkou a nestačili tak zabrániť kolízii, pri ktorej do seba narazili hlavami.

Obaja aktéri spadli na klzisko. Fleury zo zrážky vyviazol s krvavým zranením a na striedačku sa dopravil po vlastných, no rozhodca nebol schopný sa sám postaviť.

Z ľadu ho po dlhom ošetrení odniesli na nosidlách do útrob štadióna. Zvyšok stretnutia tak museli riadiť zvyšní traja rozhodcovia. Zápas nedohral ani Fleury.

“Nepozerá sa na to dobre, stalo sa to mimo hry, takže nie všetci sme to videli. ‘Fleur’ bol trochu otrasený a ostal v šatni, bol to nešťastný incident. Verím, že obaja chlapi budú OK,” povedal tréner Tampy Jon Cooper.

NHL neskôr na sociálnej sieti uviedla, že Kozari bol z preventívnych dôvodov prevezený do nemocnice. Bol pri vedomí a schopný hýbať so všetkými končatinami.

Hokejisti Pittsburghu napokon zápas vyhrali 5:4. V drese „bleskov“ odohral 15:30 minút slovenský obranca Erik Černák, ktorý si do štatistík zapísal jeden plusový bod a rozdal štyri bodyčeky.

Bývalá kanadská brankárka kraľuje sociálnym sieťam Fotogaléria - 35 fotiek Všetky fotky
Kariéru hokejovej brankárky hodila Mikayla...
debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #rozhodca #NHL #zrážka #Pittsburgh Penguins #Erik Černák