Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Z očakávaného dňa sa stal ten najhorší. Hviezde NHL sa narodilo dieťa bez života, rodine ponúka pomoc influencerka

Kanadský hokejista Boone Jenner a jeho manželka Maggie prežívajú jednu z najhorších chvíľ vo svojom živote. Očakávané dieťa, ktoré malo ich rodinu rozšíriť, sa na konci marca narodilo mŕtve.

06.04.2024 17:44
Boone Jenner Foto:
Boone Jenner s manželkou Maggie.
debata

O tragédii informovali kapitán Columbusu Blue Jackets s jeho ženou na sociálnej sieti. „Náš syn Dawson Jenner sa narodil mŕtvy,“ napísali užialení manželia.

Už pôrod prebiehal za dramatických okolností, Jennerová musela ísť do nemocnice o mesiac skôr, ako sa narodenie potomka očakávalo.

"Hoci sme takúto bolesť doteraz nezažili, ukázala nám aj to, koľko lásky lásky máme na rozdávanie.

Aj keď máme zlomené srdce, sme nesmierne vďační za to, že sme jeho rodičmi, a tešíme sa, že ho jedného dňa v nebi opäť objímeme," uviedli v príspevku, ku ktorému pripojili fotografiu odtlačku detských nožičiek.

Poďakovali sa aj za „príval“ lásky a podpory, ktorej sa im dostalo od rodiny či kamarátov. „Vážime si, že ľudia rešpektujú naše súkromie počas tohto mimoriadne ťažkého obdobia.“

V komentároch manželom vyjadrili podporu mnohí Jennerovi kolegovia z NHL ako William Karlsson, Cam Atkinson či Alexander Wennberg.

Influencerka Ashley Spiveyová, ktorá sama prišla o dieťa v 31. týždni tehotenstva, páru ponúkla pomocnú ruku.

„Je mi veľmi ľúto, že musíte prežívať túto bolesť. Ak sa budete niekedy chcieť porozprávať alebo s niečím pomôcť, dajte mi prosím vedieť,“ odkázala v komentároch.

Najlepší tím histórie NHL z európskych hokejistov Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o najlepších...
debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #dieťa #hokej #NHL #tragédia #Columbus Blue Jackets #Boone Jenner