Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Unikátne video od hviezdy NHL. V akom luxuse cestujú na zápasy hráči Bostonu?

Zaujíma vás, ako hokejisti NHL cestujú na zápasy elitnej súťaže naprieč USA a Kanadou? Vďaka českému hokejistovi Davidovi Pastrňákovi si to môžete pozrieť.

04.04.2024 19:55
David Pastrňák. Foto:
David Pastrňák je najproduktívnejším českým hokejistom v NHL.
debata

Český útočník si na cestu Bostonu Bruins do Raleigh, kde klub nastúpi na zápas s Carolinou Hurricanes, nasadil okuliare s kamerou a pre fanúšikov natočil prehliadku klubového lietadla.

„To je kamera,“ niekoľkokrát zopakoval vo videu český reprezentant. Hráči a tréneri Bostonu mali vo vnútri pre skrátenie cesty luxusný servis od rôznych jedál až po miesta so stolom pre hranie kariet.

ramsay slovensko hokej Čítajte viac Ramsay prezradil, na ktorých hráčov sa pred MS najviac teší. Je rozhodnutie o Pospíšilovi konečné?

V spolupráci s klubom bolo Pastrňákovi umožnené poodhaliť časť súkromného priestoru klubu NHL. Ze ide o klubové lietadlo je jasné už od úvodu, keďže u vchodu leží na podlahe logo Bostonu.

„Dobrý večer,“ odštartoval prehliadku 27-ročný kanonier pozdravom s členmi posádky, pričom jedna z letušiek mala na sebe oblečený tímový dres. Video bolo natočené do klubového seriálu „Behind the B.“ Tu je:

Hneď ako prešiel k miestam, kde obklopení klubovými symbolmi sedia hokejisti, zameral sa na stoly s jedlom. Bruins si počas letu môžu pochutiť na burgeroch, ovocí či rôznych dezertoch.

Niektorí z hráčov, ako napríklad kapitán Brad Marchand, mali dokonca na svojom mieste pripravenú krabicu s pizzou. Hneď za občerstvením bol pripravený kartový stôl.

Prehliadku zakončil Pastrňák u svojho sedadle. Ešte než sa posadil, vymenil si pohľady s krajanom a spoluhráčom z útoku Pavlom Zachom. „Tak dobre, panstvo. Ešte si pozriem film a pôjdem spať,“ povedal so 104 bodmi najproduktívnejší český hokejista v NHL.

Najlepší tím histórie NHL z európskych hokejistov Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o najlepších...
debata chyba
Viac na túto tému: #Boston Bruins #David Pastrňák