Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šiesty dištanc v kariére zlého muža NHL. Brutálna sekera do tváre naštrbila plány Washingtonu

Hokejový útočník Tom Wilson dostal v NHL šesťzápasový dištanc za faul vysokou hokejkou v stredajšom zápase proti Torontu. 29-ročného víťaza Stanleyho pohára s Washingtonom Capital potrestalo vedenie súťaže už po šiestykrát v kariére.

23.03.2024 15:39
Tom Wilson Foto:
Problémový útočník Washingtonu Capitals Tom Wilson.
debata

Aktuálny trest dostal Wilson po tom, ako v tretej tretine stretnutia proti Torontu Leafs brutálne udrel Noaha Gregora hokejkou do tváre. Za faul bol vylúčený na 2+2 minúty. Pozrite si jeho nešetrný zákrok na súpera.

Podľa The Athletic už útočník kvôli početným zastaveniam činnosti a pokutám prišiel v priebehu kariéry viac ako 1,4 milióna dolárov.

Najdlhší dištanc dostal v roku 2018, keď bol za úder na hlavu Oskara Sundqvista v predsezónnom prípravnom zápase proti St. Louis suspendovaný na 20 súbojov. Po odvolaní mu bol trest znížený na 14 zápasov.

Juraj Slafkovský Čítajte viac Dajte Slafkovskému 64 miliónov dolárov! Legenda Montrealu vie, čo musí vedenie Canadiens urobiť

Pre Washington bojujúci o postup do play off prichádza trest v nevhodnej chvíli a bude pre Capitals výraznou stratou.

Dvojnásobný účastník Zápasu hviezd bodoval v posledných troch zápasoch a v ostatných 13 dueloch nazbieral 11 bodov. Celkovo má v 66 stretnutiach sezóny na konte 32 bodov (17+15). Do zápasového diania sa bude môcť vrátiť až 4. apríla proti Pittsburghu.

Najlepšie zarábajúci Slováci v histórii NHL Fotogaléria - 19 fotiek Všetky fotky
Každý vystriedal niekoľko klubov a zarobil nie...
debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Washington Capitals #Tom Wilson