Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Pomedzi nohy súpera. Nemec sa blysol parádnou asistenciou, Ovečkina však nezastavil. Ruský kanonier pálil ostrými

Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec z New Jersey si pripísal asistenciu na úvodnom góle svojho tímu v nočnom zápase NHL na ľade Washingtonu. "Diabli" však podľahli Capitals 2:6, pre Nemca to bol 15. kanadský bod v 34. zápase.

21.02.2024 06:45 , aktualizované: 06:58
nemec šimon Foto:
Šimon Nemec.
debata

Puk si posunul pomedzi nohy Oshieho a milimetrovou prihrávkou našiel spoluhráča Holtza.

Devils prehrali vonku štvrtý z uplynulých piatich duelov, hoci domácich prestrieľali 39:26.

Dvomi gólmi sa na víťazstve Capitals podieľal útočník Alexander Ovečkin, ktorý dosiahol osem presných zásahov z predchádzajúcich ôsmich zápasov.

Washingtonu chýbal slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý v sobotňajšom stretnutí na ľade Montrealu utrpel zranenie v dolnej časti tela a podľa vyjadrenia klubu by mal „dlhší čas absentovať.“

Hráči Floridy potvrdili pozíciu favorita a proti Ottawe dosiahli šieste víťazstvo za sebou a desiate z uplynulých jedenástich zápasov.

Zo súboja, v ktorom proti sebe nastúpili bratia Matthew a Brady Tkachukovci vzišiel spokojnejší útočník Floridy, ktorý asistoval na víťaznom góle Antona Lundella v predĺžení.

Pre Ottawu to bola tretia prehra z predchádzajúcich štyroch duelov. „Panteri“ sa udržali na priebežnom 1. mieste vo Východnej konferencii, keď majú na svojom konte 78 bodov.

O jeden menej nazbierali hokejisti Bostonu a New Yorku Rangers.

Aj „jazdci“ zabodovali naplno, keď zdolali Dallas 3:1. Bolo to pre nich už ôsme víťazstvo v rade. Stars neuspeli v uplynulých troch dueloch a k lepšiemu výsledku im nepomohlo ani 42 striel na bránku.

SR Hokej TEL 1/4 4. zápas Košice Michalovce valtone Čítajte viac Posila z Ruska? Ani sme nad tým neuvažovali. Mám rád Slovákov a najmä slovenských hokejistov, vraví Fín. Postojom k rozhodcom prekvapil

Hráči Pittsburghu prehrali na domácom ľade s New Yorkom Islanders 4:5 po predĺžení. Víťazný gól strelil v 61. minúte obranca Adam Pelech.

Pre „tučniakov“ to bola piata prehra z prechádzajúcich šiestich zápasov. Islanders odohrali tretí zápas za sebou, o ktorého výsledku sa muselo rozhodnúť po riadnom hracom čase a zvíťazili prvýkrát po troch prehrách.

Hokejisti Winnipegu zvíťazili nad Minnesotou 6:3 a dosiahli štvrté víťazstvo z uplynulých piatich duelov. Wild inkasovali druhýkrát v rade minimálne 6 gólov, keď predtým zvíťazili nad Vancouverom divoko 10:7.

V nočnom šlágri Západnej konferencie zvíťazilo Colorado nad lídrom celej súťaže Vancouverom 3:1. Canucks prvýkrát v sezóne nebodovali v troch zápasoch za sebou.

NHL – základná časť:

Florida – Ottawa 3:2 pp, New York Rangers – Dallas 3:1, Pittsburgh – New York Islanders 4:5 pp, Washington – New Jersey 6:2 (Š. Nemec za hostí 0+1), Winnipeg – Minnesota 6:3, Colorado – Vancouver 3:1, Vegas – Nashville 3:5, Los Angeles – Columbus 5:1.

Kluby NHL s najvyššou hodnotou + top hráči Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Okrem hodnoty sa v dozviete aj meno najlepšie...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Ovečkin #Washington Capitals #New Jersey Devils #Šimon Nemec