Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pomedzi nohy súpera. Nemec sa blysol parádnou asistenciou, Ovečkina však nezastavil. Ruský kanonier pálil ostrými

Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec z New Jersey si pripísal asistenciu na úvodnom góle svojho tímu v nočnom zápase NHL na ľade Washingtonu. "Diabli" však podľahli Capitals 2:6, pre Nemca to bol 15. kanadský bod v 34. zápase.

21.02.2024 06:45 , aktualizované: 06:58
nemec šimon Foto:
Šimon Nemec.
debata

Puk si posunul pomedzi nohy Oshieho a milimetrovou prihrávkou našiel spoluhráča Holtza.

Devils prehrali vonku štvrtý z uplynulých piatich duelov, hoci domácich prestrieľali 39:26.

Dvomi gólmi sa na víťazstve Capitals podieľal útočník Alexander Ovečkin, ktorý dosiahol osem presných zásahov z predchádzajúcich ôsmich zápasov.

Washingtonu chýbal slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý v sobotňajšom stretnutí na ľade Montrealu utrpel zranenie v dolnej časti tela a podľa vyjadrenia klubu by mal „dlhší čas absentovať.“

Hráči Floridy potvrdili pozíciu favorita a proti Ottawe dosiahli šieste víťazstvo za sebou a desiate z uplynulých jedenástich zápasov.

Zo súboja, v ktorom proti sebe nastúpili bratia Matthew a Brady Tkachukovci vzišiel spokojnejší útočník Floridy, ktorý asistoval na víťaznom góle Antona Lundella v predĺžení.

Pre Ottawu to bola tretia prehra z predchádzajúcich štyroch duelov. „Panteri“ sa udržali na priebežnom 1. mieste vo Východnej konferencii, keď majú na svojom konte 78 bodov.

O jeden menej nazbierali hokejisti Bostonu a New Yorku Rangers.

Aj „jazdci“ zabodovali naplno, keď zdolali Dallas 3:1. Bolo to pre nich už ôsme víťazstvo v rade. Stars neuspeli v uplynulých troch dueloch a k lepšiemu výsledku im nepomohlo ani 42 striel na bránku.

SR Hokej TEL 1/4 4. zápas Košice Michalovce valtone Čítajte viac Posila z Ruska? Ani sme nad tým neuvažovali. Mám rád Slovákov a najmä slovenských hokejistov, vraví Fín. Postojom k rozhodcom prekvapil

Hráči Pittsburghu prehrali na domácom ľade s New Yorkom Islanders 4:5 po predĺžení. Víťazný gól strelil v 61. minúte obranca Adam Pelech.

Pre „tučniakov“ to bola piata prehra z prechádzajúcich šiestich zápasov. Islanders odohrali tretí zápas za sebou, o ktorého výsledku sa muselo rozhodnúť po riadnom hracom čase a zvíťazili prvýkrát po troch prehrách.

Hokejisti Winnipegu zvíťazili nad Minnesotou 6:3 a dosiahli štvrté víťazstvo z uplynulých piatich duelov. Wild inkasovali druhýkrát v rade minimálne 6 gólov, keď predtým zvíťazili nad Vancouverom divoko 10:7.

V nočnom šlágri Západnej konferencie zvíťazilo Colorado nad lídrom celej súťaže Vancouverom 3:1. Canucks prvýkrát v sezóne nebodovali v troch zápasoch za sebou.

NHL – základná časť:

Florida – Ottawa 3:2 pp, New York Rangers – Dallas 3:1, Pittsburgh – New York Islanders 4:5 pp, Washington – New Jersey 6:2 (Š. Nemec za hostí 0+1), Winnipeg – Minnesota 6:3, Colorado – Vancouver 3:1, Vegas – Nashville 3:5, Los Angeles – Columbus 5:1.

Kluby NHL s najvyššou hodnotou + top hráči Fotogaléria - 33 fotiek Všetky fotky
Okrem hodnoty sa v dozviete aj meno najlepšie...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Ovečkin #Washington Capitals #New Jersey Devils #Šimon Nemec