Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšikovia už videli nový hviezdny pár. Zo spojenia Slafkovský a Taylor Swift napokon nič nebude

Znelo to ako bombastická správa. Na sociálnych sieťach sa začali šíriť informácie o tom, že jednu z najúspešnejších speváčok súčasnosti Taylor Swift veľmi zaujal Juraj Slafkovský.

06.01.2024 21:25
svkotaylor Foto:
Taylor Swift a Slafkovský? Iba šikovná hra s photoshopom.
debata

"V poslednej dobe som sledovala pár zápasov NHL a zaujal ma krídelník Montrealu Canadiens Juraj Slafkovský. Na svoj vek hrá veľmi pôsobivo aj napriek výzvam, ktorými si musel prejsť.

Dostane môj hlas do nominácie na zápas hviezd," nechala sa počuť Američanka pre Entertainment Tonight. Správu dopĺňala aj fotografia Swiftovej, ktorá drží dres Canadiens so Slafkovského menom a číslom.

Správu prebrali niektoré zámorské, no aj známe slovenské weby. Znelo to však príliš pekne na to, aby to bola pravda. Netrvalo dlho a vyšlo najavo, že správa je kompletne vymyslená.

Entertainment Tonight žiadny článok o Slovákovi a popovej superstar nezverejnil. Fotografia je dielom šikovného užívateľa Photoshopu – originálnu momentku Swiftovej s dresom Montrealu zdieľal sám kanadský klub už v roku 2014, speváčka mala na drese svoje meno.

K žartu sa priznal satirický kanál na sociálnej sieti X s názvom Bring Arber Back!!!, ktorý už podobné príspevky vyprodukoval aj v minulosti.

Influencerka, ktorú márne uháňajú športové hviezdy Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Krásavica z instagramu Emily Pellegrini...
debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #NHL #speváčka #Taylor Swift #fanúšička #hoax #Juraj Slafkovský