Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Černák sa podieľal na demontáži St. Louis. Poriadnu porciu minút dostal aj mladý Nemec

Hokejisti Tampy Bay v zostave aj s Erikom Černákom zvíťazili v NHL nad St. Louis 6:1. V noci na stredu sa predstavil na ľade aj druhý slovenský obranca, no Šimon Nemec zaznamenal s New Jersey domácu prehru s Philadelphiou 2:3 po predĺžení.

20.12.2023 06:52
125. Erik Černák Foto: ,
Erik Černák z Tampy Bay.
debata

Černák odohral 19:04 min, pripísal si dva plusové body, dve strely na bránku a v 55. min za stavu 6:0 dostal aj päťminútový trest za bitku.

Nemec strávil na ľade 21:14 min a zaznamenal tri strely na bránku. Víťazný gól Philadelphie dal v 64. minúte Owen Tippett.

"Ťažká prehra pre nás, pretože sme mali niekoľko šancí na skórovanie. Dúfam, že v ďalších zápasoch strelíme viac gólov. Hrám aj počas oslabení a je to dôležité pre tím. Súperovi sa nepodarilo skórovať počas presiloviek, čo je dobré pre nás a verím, že takto budeme pokračovať aj ďalej.

Cítim sa lepšie na ľade každý ďalší zápas, v ktorom hrám. Nemôžem však opísať moju hru, prehrali sme a je to ťažké pre tím," uviedol Nemec pre oficiálnu stránku.

Hráči Bostonu druhýkrát v sérii prehrali po predĺžení, keď podľahli doma Minnesote 3:4. V 63. min rozhodol Kirill Kaprizov. Na druhej priečke Východnej konferencie tak zaostávajú o bod za New Yorkom Rangers, ktorý vyhral v Toronte 5:2.

NHL – výsledky:
Boston – Minnesota 3:4 pp, Buffalo – Columbus 4:9, Carolina – Vegas 6:3, New Jersey – Philadelphia 2:3 pp, Tampa Bay – St. Louis 6:1, Toronto – New York Rangers 2:5, New York Islanders – Edmonton 3:1, Nashville – Vancouver 2:5, Chicago – Colorado 3:2, Arizona – Ottawa 4:3, San Jose – Los Angeles 1:4

Načítavajú sa športové výsledky...
Alexander Ovečkin Čítajte viac Zvykne vravieť, že ruská mašina sa nikdy nepokazí, no rakete z Moskvy náhle zvlhol pušný prach. Kam sa podeli Ovečkinove góly?
debata chyba
Viac na túto tému: #Tampa Bay Lightning #Erik Černák #Šimon Nemec