Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stamkos sa utrhol z reťaze, Ovečkin naďalej zostáva na nej priviazaný. Rus vytvoril rekord, po ktorom netúžil

Hokejisti Tampy Bay Lightning v zostave so slovenským obrancom Erikom Černákom triumfovali v noci na piatok v NHL na ľade Edmontonu 7:4 a ukončili osemzápasovú víťaznú sériu Oilers.

15.12.2023 07:16
Alexander Ovečkin Foto:
Zahľadený Alexander Ovečkin.
debata (1)

Černák odohral 23:59 min a na konto si pripísal dva plusové body. Kanonier hostí Steven Stamkos vsietil prvýkrát v profiligovej kariére v jednom zápase štyri góly, brankár Andrej Vasilevskij vykryl 53 striel.

Alexander Ovečkin v zápase Washingtonu s Philadelphiou natiahol šnúru bez gólu na jedenásť zápasov a vytvoril svoje noe – akiste nechcené – maximum.

Washington v zostave s Martinom Fehérvárym prehral vo Philadelphii 3:4 po predĺžení. Slovenský zadák strávil na ľade 20:15 min a zaznamenal dva mínusové body.

Calgary s Martinom Pospíšilom a Adamom Ružičkom podľahol domácej Minnesote 2:3 po nájazdovom rozstrele. Pospíšil absolvoval 13:04 min a na bránku Wild vyslal tri strely.

Ružička mal minutáž 9:14. Toronto proti Columbusu vyrovnalo päťgólové manko, napokon však prehralo 5:6 po predĺžení.

Výsledky MHL:
Philadelphia – Washington 4:3 pp a sn, Toronto – Columbus 5:6 pp, Detroit – Carolina 1:2, Minnesota – Calgary 3:2 pp a sn, St. Louis – Ottawa 4:2, Edmonton – Tampa Bay 4:7, Seattle – Chicago 7:1, ancouver – Florida 4:0

Alexander Ovečkin Čítajte viac Zvykne vravieť, že ruská mašina sa nikdy nepokazí, no rakete z Moskvy náhle zvlhol pušný prach. Kam sa podeli Ovečkinove góly?
Načítavajú sa športové výsledky...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Alexander Ovečkin