Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Exceloval, chvália ho v zámorí. Média si všimli, v čom je Slafkovský iný ako spoluhráči z útoku

Juraj Slafkovský bol jednou z ústredných postáv pri výhre Montrealu na ľade Columbusu 4:2. Krídelník Canadiens odohral 15:16 min, na bránku domácich vyslal dve strely a pripísal si aj jeden hit.

30.11.2023 10:20
819308880 Foto:
Juraj Slafkovský sa dostáva do formy.
debata

Slovák síce spálil obrovskú šancu hneď v úvode zápasu, no svoje zaváhanie napravil neskôr, keď prefíkane založil brejk, ktorý viedol ku gólu na 2:2.

Pochválil ho aj spoluhráč Caufield, ktorý v uplynulom období nastupuje so slovenským krídelníkom v jednom útoku.

„V poslednom čase hrá skutočne výborne. Naberá sebadôveru, môžete vidieť, ako začína mať puk častejšie na hokejke, na čom usilovne pracuje. Postupne rastú jeho výkony, na čo sme hrdí.“

Podľa viacerých zámorských médií odohral Slafkovský vydarený zápas. Web montrealhocke­ynow.com uviedol, že „Slaf“ podal excelentný výkon.

Zároveň podotkol, že defenzíva Canadiens nefunguje optimálne, no práve slovenský hráč sa veľkou mierou podieľa na jej zlepšení. Jeho ofenzívni spoluhráči by ho podľa webu mali napodobiť.

"V defenzíve je to trápenie a nie to iba vinou obrancov. Útočníci sa musia zlepšiť v podpore zadných radov. Keď už spomíname obranu, musíme pochváliť Slafkovského.

Nie len že je najlepším forwardom tímu v minimálne posledných piatich zápasoch, no odvádza aj dobrú prácu v obrannej tretine tímu.

Práve jeho pohotovosť a obranná činnosť viedli ku gólu Christiana Dvoraka," podotkli v Montreale.

Draftové jednotky a ich vstup do zámorskej NHL Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete najproduktívnejšie draftové...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #NHL #Montreal Canadiens #Juraj Safkovský