Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rusi krútia hlavami. Klauni z NHL zaradili Ovečkina nízko, na Slováka nezabudli, píšu o ňom ódy

Už o deväť dní sa uskutoční draft NHL, v ktorom budú mať veľké šance na skorý výber aj niektoré slovenské nádeje. Najväčšia prehliadka hokejových talentov je každý rok mimoriadne sledovaná. Veď zakaždým z nej vzídu budúce hviezdy.

19.06.2023 06:37
Alexander Ovečkin Foto:
Alexander Ovečkin.
debata (17)

Tak, ako v minulých sezónach. Za morom prikladajú draftu mimoriadnu dôležitosť a je pod drobnohľadom širokej verejnosti.

Aj preto zostavila oficiálna webová stránka NHL rebríček 60-ich najlepších výberov. Zámorskí experti odhaľujú každý týždeň novú desiatku.

Do uplynulej nedele zverejnili poradie od 60. po 21. miesto. A nie každému ním zrejme ulahodili.

Rebríček nádejí pred draftom NHL aj so Slovákom Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Nielen kanál TVA Sports tvrdí, že NHL uvidí v...

Voľbu spoza oceánu pozorne sledujú aj v Rusku. Tam si všimli, že do poradia sa dosiaľ dostalo osem ich hokejistov: Pavel Bure (27.), Alexander Mogilny (31.), Sergej Zubov (43.), Andrej Vasilevskij (46.), Nikita Kučerov (52.), Jevgenij Malkin (58.) a Kirill Kaprizov (60.).

Najvyššie sa vyšplhal Alexander Ovečkin – na ruský vkus však príliš skoro. Na 21. miesto.

„Nedostal sa ani do top 20. Ovečkin je pritom s 822 gólmi druhým najlepším strelcom NHL. V 1347 zápasoch zaznamenal 1485 (822 + 663) bodov,“ vyratúva portál Sport Express.

Dalibor Dvorský Čítajte viac Mám ho radšej ako Slafkovského, bude fenomenálny. Spolu zabezpečia Slovákom zlato, chváli expert supertalent

„Kašlite na klaunov z NHL. Najlepší ruskí hokejisti tam ani nehrali,“ reaguje jeden z čitateľov portálu. „Šialený nezmysel,“ pridáva sa ďalší.

Ovečkina si vybral v roku 2004 z prvého miesta Washington. V súčasnosti má 37-ročný útočník na konte už 18 sezón v profilige, v roku 2018 získal s Capitals Stanleyho pohár.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Alexander Ovečkin #Zdeno Chára #draft NHL 2023