Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Toronto ešte žije. Odvrátilo prvý mečbal Floridy

Hokejisti Edmontonu vyrovnali stav série s Vegas na 2:2 na zápasy, keď v noci na štvrtok zvíťazili v semifinále play off Západnej konferencie na domácom ľade 4:1.

11.05.2023 08:48
4. Toronto Maple Leafs Foto: ,
Radosť hráčov Toronta Maple Leafs.
debata

Toronto vyhralo na ľade Floridy 2:1 a znížilo v súboji tímov východu na 1:3 na stretnutia.

Oilers viedli v stretnutí už 4:0, v prvej tretine sa presadili Nick Bjugstad, Evan Bouchard v presilovke a Mattias Ekholm, v druhej pridal gól Ryan Nugent-Hopkins.

Za hostí iba znížil v záverečnej dvadsaťminútovke Nicolas Roy. Florida otvorila skóre už v 4. minúte v početnej výhode zásluhou Williama Nylandera.

Lotyšsko MS2021 Hokej A SR Švédsko Slovensko Čítajte viac Komentátor Gašpar: Koniec hokeja na RTVS? Je mi to ľúto. Nemám nič proti Ramsaymu, ale mali sme nabrať odvahu a skúsiť niekoho nového

V polovici stretnutia zvýšil Mitchell Marner a hoci o dve minúty zaznamenal kontaktný gól v presilovke Sam Reinhart, Panthers sa už vyrovnať nepodarilo.

Zraneného Iľju Samsonova v bránke Maple Leafs zastúpil Joseph Woll, ktorý si vo svojej premiére v play off pripísal 24 zákrokov.

NHL – 2. kolo play off
semifinále Východnej konferencie – 4. zápas
Florida – Toronto 1:2
stav série: 3:1

semifinále Západnej konferencie – 4. zápas
Edmonton – Vegas 4:1
stav série: 2:2

SR Trenčín Hokej MS2023 Reprezentácia Zraz TNX Čítajte viac Ostrá kritika z Fínska: Slováci idú proti vlastnej logike. Kto v nominácii nemá čo hľadať?
debata chyba
Viac na túto tému: #Toronto Maple Leafs #Florida Panthers #Edmonton Oilers #Vegas Golden Knights