Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ruská hviezda má obrovský problém. V jej izbe našli opustenú Ukrajinku totálne na mol, zasahovala záchranka

Ruského hokejistu Valerija Ničuškina čakajú opletačky s políciou. Elitný útočník, ktorý v NHL hráva za Colorado Avalanche, musí vysvetliť okolnosti nepríjemného incidentu.

28.04.2023 09:31
colorado ničuškin Foto:
Valerij Ničuškin v drese Colorada Avalanche.
debata (2)

Colorado hralo počas víkendu štvrtý zápas osemfinálovej série play off NHL na ľade Seattlu. Hostia prehrali 2:3, v sérii po včerajšej prehre zaostávajú už 2:3 na zápasy a sú na pokraji vyradenia.

Ničuškin, ktorý vo štvrtom súboji nehral, sa rozhodol zabudnúť na prehru v spoločnosti nemenovanej dámy, ktorú si pozval do hotelovej izby.

Tomáš Tatar Dougie Hamilton Čítajte viac Tatar a spol. vygumovali bohatých Rangers a sú blízko k postupu do konferenčného semifinále

Tá však nezvládla množstvo skonzumovaného alkoholu a opila sa do takého stavu, že tímový lekár Avalanche musel zavolať záchranku. Podľa policajnej správy žena bola v momente, keď po ňu prišla sanitka, v izbe osamotená.

Ako informoval denník Denver Post, 28-ročná žena, rodáčka z Ukrajiny s ruským pasom, vypovedala na polícii. „Keď som prišla do USA, neznámy muž mi zobral pas,“ uviedla.

Ničuškin od víkendu nefiguruje v kádri Colorada. Hovorca Avalanche uviedol, že ruský forvard absentuje z osobných dôvodov a dodal, že jeho absencia nemá nič spoločné so sobotnou udalosťou.

Obhajcov titulu delí od vyradenia už len jedna prehra. Kraken vedú 3:2 na zápasy, v šiestom stretnutí série, ktoré je na programe v noci na zajtra, budú mať výhodu domáceho ľadu.

Kto bude posledný? Bez štítu hrajú známe mená NHL Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Plexisklo chrániace oči sa stalo v NHL povinným...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #NHL #Colorado Avalanche #Valerij Ničuškin