Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sýkora zbúral svoju hviezdu. Ruský brankár si kontroloval zuby

Adam Sýkora, mladý slovenský hokejista, ktorého si nedávno v 2. kole draftu vybral New York Rangers, si robí meno.

23.09.2022 13:46
Adam Sýkora Foto:
Adam Sýkora v drese New Yorku Rangers po drafte.
debata (2)

Tentoraz nie najlepšie. V prípravnom kempe to s intenzitou tak prehnal, že sa nad tým pozastavili aj najväčšie hviezdy „jazdcov“. V snahe získať stratený puk zroloval ruského brankára Igora Šesťorikuna, hviezdu Rangers. Tento gólman patrí medzi najlepších v NHL.

O incidente informoval Vince Z. Mercogliano, reportár z USA Today, ktorý pravidelne prináša spravodajstvo z kabíny N.Y. Rangers. Na Sýkorov „výpad“ vraj zareagovala celá striedačka Rangers, ktorej sa takáto inenzita nepáčila. A nepáčilo sa to ani Šesťorkinovi, ktorý si vraj ihneď potom kontroloval chrup a znechutene tresol hokejkou o mantinel.

Adam Sýkora Čítajte viac Po boku Zibanejada či Panarina. Sýkora sa prebojoval do hlavného kempu Rangers

To však nie je všetko, Sýkoru vzápätí verbálne napadlo viacero fanúšikov Rangers. Jednému z nich dokonca aj odpovedal. Za kolíziu sa ospravedlnil a priznal, že samotnému Šesťorkinovi povedal „sorry“ azda aj päťkrát.

Sýkora sa prekvapujúco prebojoval do hlavného kempu Rangers. Ešte donedávna si bol istý, že aj v nasledujúcej sezóne bude hrať za Nitru, kde bol aj vlani. Teraz sa snaží o malý zázrak – o svoje miesto medzi hviezdami tradičného klubu.

Najmohutnejší hráči NHL Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Pat Maroon - 34 rokov, 191 cm, 108 kg...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Igor Šesťorkin #Adam Sýkora