Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tvrdý lakeť do tváre, ťažký pád. Hviezdny Crosby nedohral zápas

Líder Pittsburghu Penguins Sidney Crosby musel po tvrdom údere opustiť duel proti New York Rangers. Jeho tím napokon prehral 3:5.

12.05.2022 06:54
Sidney Crosby Foto: ,
Sidney Crosby.
debata (1)

Pittsburgh dnes mohol ukončiť štvrťfinálovú sériu Východnej konferencie proti New York Rangers a zabezpečiť si postup. No v 10. minúte druhej tretiny všetko zmenil jediný moment.

Za stavu 2:0 pre Penguins dostal líder tímu Sidney Crosby tvrdý lakeť do hlavy od súperovho obrancu Jacoba Troubu. Kanaďan ešte dokázal dokorčuľovať na striedačku, no v zápase sa už neobjavil.

Zákrok na neho dokonca nebol ani potrestaný dvojminútovou penalizáciou Troubu. Po stretnutí tréner Pittburghu Mike Sullivan uviedol, že Crosby podstupuje vyšetrenia kvôli zraneniu v hornej časti tela.

Na otázku, čo hovorí na zákrok na Crosbyho odpovedal: „Videli ste ten úder? Pravdepodobne máte rovnaký názor ako ja,“ uviedol Sullivan.

HOKEJ: Najlepšie platené hviezdy z NHL na MS Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Ryan Graves, Kanada - New Jersey Devils
3...

Desať minút po škaredom incidente práve Trouba strelil gól, ktorým sa Rangers ujali prvýkrát vedenia v stretnutí 3:2. Napokon domáci vyhrali v Madison Square Garden 5:3 a v sérii proti Pittsburghu znížili na 2:3 na zápasy.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sidney Crosby #Pittsburgh Penguins