Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tatar má ďalší bod. Devils zdolali aj Capitals, Fehérváry sa zranil

Slovenský hokejista Tomáš Tatar sa jednou asistenciou podieľal na triumfe hokejistov New Jersey Devils v prípravnom dueli zámorskej NHL nad Washingtonom Capitals 4:1.

05.10.2021 07:11
USA Hokej NHL príprava New Jersey New York Tatar Foto: ,
Tomáš Tatar s brankárom Jonathanom Bernierom na snímke po zápase s New Yorkom Rangers. Devils si v príprave poradili aj s Washingtonom Capitals.
debata

Pre Tatara to bol tretí bod (1+2) v príprave, desať sekúnd pred záverečnou sirénou mal prsty v góle Jimmyho Veseyho. Na ľade strávil 16:19 min s jednou „pluskou“.

Za New Jersey, ktoré v príprave vyhralo štvrtý zápas v rade, nastúpil aj obranca Christián Jaroš. Hral vyše 15 minút a zaznamenal dve strely a dva plusové body.

Tatar hodinky Čítajte viac Číslo za 7-tisíc. Tatar uplatil spoluhráča luxusným darom

V drese Washingtonu mal slovenský obranca Martin Fehérváry minutáž 11:56 bez bodového zápisu, zápas sa pre neho predčasne skončil v druhej tretine.

Podľa zámorských médií si zranil ruku pri blokovaní strely v 34. minúte a na ľad sa už nevrátil.

NHL – prípravné zápasy:

Ottawa – Toronto 1:3, New Jersey – Washington 4:1 (TATAR za domácich 0+1), Buffalo – Columbus 3:5, Philadelphia – Boston 2:1 pp, Detroit – Chicago 4:6, Minnesota – Colorado 3:1, Edmonton – Calgary 4:3, San Jose – Anaheim 2:3 pp a sn.

Ktorí Európania majú v NHL najviac hetrikov? Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Marián Gáborík (SR) - 14.
debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Tatar #New Jersey Devils