Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobrá správa pre Boston. Chára prvýkrát od zranenia korčuľoval

Slovenský hokejista Zdeno Chára sa objavil na ľade prvýkrát od novembrového zranenia kolena. Kapitán klubu NHL Boston Bruins korčuľoval so spoluhráčom Patriceom Bergeronom pred štvrtkovom tímovým tréningom.

13.12.2018 20:38
2. Zdeno Chára Foto: ,
Zdeno Chára (vľavo) so spoluhráčmi z Bostonu.
debata

Vedenie „medveďov“ termín Chárovho návratu do zostavy neuviedlo napriek viditeľnému pokroku v rekonvalescencii. Podľa trénera Brucea Cassidyho by sa však slovenský obranca mohol zapojiť do plného tréningu už na budúci týždeň. Informoval o tom portál cbssports.com.

Štyridsaťjedenročný Chára sa zranil 15. novembra v stretnutí na ľade Colorada Avalanche. V prvej tretine sa snažil pri mantineli atakovať domáceho Carla Söderberga, keď sa mu nešťastne podvrtlo ľavé koleno.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

It’s been hard not to play and help the boys in games past 3 weeks,but with great work and help from our entire Bruins Medical and Rehabilitation staff we are making progress every day .Eager to be back at full strength and playing. Proud of my teammates “LETS GO BRUINS!” #bruins #nhlbruins #proud #of #myteammates #gettingbackontrack video @penzy24_7 * * * Sledovať a nehrať zápasy s chlapcami nie je ľahké,ale so starostlivosťou Bruins Doktorov a všetkých Fyzioterapeutov za posledné 3 týždne sa cítim lepšie a nemôžem sa dočkať byť opäť v plnej sile a hrať . Som hrdý na svojich spoluhráčov. “Lets go Bruins “ #hrdy #na #mojich#spoluhracov#makam#na #ceste#spat

Príspevok, ktorý zdieľa Zdeno Chara (@zeechara33),

debata chyba
Viac na túto tému: #Zdeno Chára #Boston Bruins