Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozhodca, ktorý priťahuje zranenia. Berton skončil už dvakrát na nosidlách

Zranenia sa v hokeji netýkajú iba hráčov, čiarový rozhodca v NHL Steve Berton zažil hneď dva v rozpätí niekoľkých týždňov.

16.04.2018 14:04
Ian Walsh Foto: ,
Nedávno skončil v NHL na ľade aj rozhodca Ian Walsh.
debata

V nedeľňajšom druhom zápase 1. kola play-off vo Východnej konferencii medzi Washingtonom a Columbusom sa v závere druhej tretiny dostal do kolízie s útočníkom Blue Jackets Joshom Andersonom a odnieslo si to jeho koleno. Hru museli na niekoľko minút prerušiť, kým mu zdravotníci oboch tímov nepomohli dostať sa z ľadu.

Zostávajúcich 48 sekúnd z druhého dejstva dohrali s jedným čiarovým rozhodcom. Capitals napokon prehrali aj v druhom domácom zápase (4:5 po predĺžení) a v sérii zaostávajú 0:2.

Ešte v závere marca sa Burton rovnako ocitol na nosidlách, keď po strate rovnováhy do neho vrazil kapitán Edmontonu Oilers a najproduktívnejší hráč súťaže Connor McDavid. Tiež to bolo v zápase proti Columbusu. Rozhodca nešťastne padol hlavou na ľad, ale zo zranenia sa rýchlo dostal.

Aktuálne už toľko šťastia Burton nemal, zámorské médiá informujú o podvrtnutom kolene. Na ľade ho v tretej tretine nahradil Garrett Rank, ktorý je známy aj ako úspešný amatérsky golfista.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozhodca #NHL #Steve Berton