Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sekera zatiaľ v Edmontone nepresvedčil. Očakávajú od neho viac

Keď si predstavitelia hokejového Edmontonu začiatkom leta na šesť rokov zaviazali Andreja Sekeru, mädlili si ruky, aký stabilizačný prvok získali na svoju modrú čiaru. Stále v to veria. Slovenský obranca sa totiž ešte len prispôsobuje novému prostrediu a zodpovednostiam v ňom, píše Edmonton Sun.

12.10.2015 10:30
Andrej Sekera Foto: ,
Andrej Sekera v drese Edmontonu.
debata (1)

Dvadsaťdeväťročnému Prievidžanovi, koniec-koncov ako celému kolektívu Oilers, vôbec nevyšiel vstup do novej sezóny NHL. Mužstvo prehralo oba zápasy, má skóre 1:5 a pri troch inkasovaných góloch bol na ľade práve Sekera.

„Stal sa súčasťou nového kolektívu, snaží sa postupne na všetko prísť. V Nashville urobil očividnú chybu, po ktorej dal súper víťazný gól. Vie o tom, nemusíme mu to pripomínať,“ povedal tréner Todd McLellan.

Od kľúčového muža defenzívy vyžaduje najmä rýchlejšie odohranie puku a nie, že si s ním bude komplikovať život v hre jedného proti jednému. „Potrvá mu nejaký čas, kým si zvykne. Ide o veľmi dobrého hráča a očakávame od neho viac. Ale je omnoho dôležitejšie, že on očakáva viac od seba,“ doplnil pred Edmonton Sun kouč McLellan.

Andrej Sekera má na konte 488 zápasov v základnej časti a 159 bodov, pred príchodom do Edmontonu hral v Los Angeles, Caroline a Buffale. V sezóne 2015/2016 zarobí 6,5 milióna dolárov.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Andrej Sekera #Edmonton Oilers
Načítavajú sa športové výsledky...