Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vlasic rozhodol o výhre San Jose nad Winnipegom päť sekúnd pred koncom

V jedinom pondelkovom stretnutí zámorskej NHL vyhrali hokejisti San Jose na ľade Winnipegu 3:2. O ich triumfe rozhodol len päť sekúnd pred koncom obranca Marc-Eduard Vlasic.

06.01.2015 08:58
Marc-Edouard Vlasic, Joe Pavelski Foto: ,
Marc-Edouard Vlasic sa teší z gólu s Joeom Pavelskim.
debata

Joe Pavelski vyhral buly na Logana Couturea, ktorý našiel na ľavej strane Vlasica a ten strelou zápästím prekonal brankára Michaela Hutchinsona. „Sme radi, že sme nemuseli ísť do predĺženia. Vyšlo nám buly v ich tretine, dostal som skvelú prihrávku od Logana,“ popisoval rozhodujúcu situáciu Vlasic, ktorý skóroval piaty raz v sezóne.

„Bolo osem sekúnd do konca, pochopiteľne sme to chceli doviesť do predĺženia,“ smútil kapitán Jets Andrew Ladd. Jeho tím nedokázal ani na 13. pokus vyhrať po tom, ako po dvoch tretinách prehrával. „V tretej tretine sme hrali aj napriek tomu dobre. Nemyslím si, že sme mali otvoriť hru, neprinieslo by nám to viac,“ povedal tréner Winnipegu Paul Maurice.

Winnipeg – San Jose 2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Góly: 10. Ladd (Little, Wheeler), 45. Harrison (Lowry, Frolík) – 3. Burns (Marleau, Couture), 25. M. Karlsson (Pavelski, Burns), 60. Vlasic (Couture, Pavelski)

debata chyba
Viac na túto tému: #San Jose Sharks #Marc-Eduard Vlasic