Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Víťazný debut Haláka za Islanders, Sekera 2-krát asistoval

Prvý zápas, prvé víťazstvo. Slovenský brankár Jaroslav Halák debutoval v jedinom piatkovom stretnutí NHL v drese New Yorku Islanders a 21 zákrokmi prispel k úspešnému vstupu newyorských hokejistov do sezóny.

11.10.2014 08:56
Jaroslav Halák Foto: ,
Jaroslav Halák nezabránil gólu z hokejky Nathana Gerbeho.
debata

Islanders zvíťazili 5:3 na ľade Caroliny, ktorej nepomohli ani dve asistencie obrancu Andreja Sekeru. V drese ostrovanov debutovali okrem Haláka aj obranca Johny Boychuk a útočník Michail Grabovskij – Boychuk strelil gól a dvakrát prihrával, do streleckej listiny sa zapísal aj Grabovskij.

Najväčšou hviezdou zápasu bol však útočník Brock Nelson, ktorý dvakrát skóroval a pridal aj dve asistencie. „Skvelý vstup do sezóny aj vďaka novým posilám, ktoré ukázali, z akého dôvodu sme ich angažovali. Myslím si, že sa z nás stal celkom dobrý tím, ktorý má ambície,“ pochvaľoval si po zápase Nelson.

Carolina – NY Islanders 3:5 (0:2, 0:1, 3:2)
Góly: 42. Gerbe (Faulk, SEKERA), 55. Terry (SEKERA, Riley Nash), 59. E. Staal (Lindholm, Tlustý) – 18. Boychuk (Okposo, Tavares), 19. Nelson (Tavares, Boychuk), 28. Nelson (Boychuk, Tavares), 46. Grabovskij (Strome, Nelson), 53. Hamonic (Nelson, Strome)
Andrej Sekera (Carolina) odohral 22:08, 2 asistencie, 2 strely – Jaroslav Halák (Islanders) 21 zákrokov

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaroslav Halák #Andrej Sekera #New York Islanders