Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Conacher rozosmial svet, dostal zlú prilbu

Hokejový útočník Cory Conacher z Buffala sa stal hviezdou zápasu NHL na ľade Edmontonu a jeho fotografia i video z trestnej lavice bavia fanúšikov po celom svete.

21.03.2014 11:25
Cory Conacher, Alexander Siomin Foto: ,
Cory Conacher (vľavo) v súboji s Alexandrom Siominom z Caroliny.
debata

Po závare pred bránkou domáceho Bena Scrivensa putoval Conacher na trestnú lavicu, kam mu rozhodca priniesol omylom prilbu jeho spoluhráča Johna Scotta. Ten má úplne iné fyzické parametre ako útočník, obranca meria 203 cm a váži 117 kg. Aj jeho hlava je oveľa väčšia ako u 173 cm vysokého a 82 kg vážiaceho kolegu.

Pozrite si, čím Cory Conacher rozosmial svet.

Conacher zobral situáciu s prilbou s úsmevom. Všimol si číslo 32 na nej a hneď vedel, koho je. S veľkým smiechom si ju nasadil na hlavu, prilba mu podľa očakávania nesedela. Fanúšikovia v hale i pri televíznych obrazovkách sa dobre bavili. Po chvíli rozhodcovia svoju chybu napravili a Conacherovi priniesli správnu ochranu hlavy.

Conacher sa stal prvou hviezdou súboja, ktorý Sabres vyhrali 3:1. Dal dva góly, pridal jednu asistenciu, mal aj dva plusové body. Scrivensa ohrozil päťkrát, na ľade strávil 14:12 min a ďalšie štyri na trestnej lavici.

debata chyba
Viac na túto tému: #Buffalo Sabres #Cory Conacher #zlá prilba