Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Višňovský v zostave NY Islanders možno už v pondelok

Po dlhej pauze zavinenej liečbou otrasu mozgu by sa do zostavy tímu zámorskej hokejovej NHL New York Islanders mohol vrátiť už v pondelok slovenský obranca Ľubomír Višňovský.

26.01.2014 16:19
Lubomir Visnovsky Foto: ,
Ľubomír Višňovský
debata

Ako informujú viaceré zámorské médiá, skúseného 37-ročného beka je pripravené vedenie „ostrovanov“ stiahnuť z listiny zranených hráčov a zaradiť do súťažného diania. Spolu s Višňovským sa v pondelok očakáva aj návrat Travisa Hamonica a Jevgenija Nabokova do zostavy NY Islanders. Slovenský obranca sa zranil ešte 20. októbra 2013 a odvtedy vynechal už 46 zápasov svojho mužstva. „Veríme, že Ľubo bude hrať už v nasledujúcom týždni,“ uviedol pre Newsday tréner Jack Capuano po sobotňajšom súboji proti St. Louis Blues.

Newyorský klub nastúpi v pondelok doma proti Bostonu, v prípade Višňovského štartu by šlo o duel dvoch slovenských bekov, keďže kapitánom Bruins je Zdeno Chára. Ľubomír Višňovský figuruje v nominácii slovenskej hokejovej reprezentácie na ZOH 2014 v Soči, no jeho štart je stále otázny. Ak by sa nevrátil do zápasového diania, prišiel by o olympijskú miestenku a tréner Vladimír Vůjtek by musel riešiť ďalšiu zmenu v defenzíve. Z kádra mu totiž pre zranenia vypadli Dominik Graňák a Michal Sersen.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ľubomír Višňovský #NY Islanders