Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Divočina vo Philadelphii. Pobili sa aj brankári, Lecavalier prišiel o zuby

Nie víťazstvo hostí 7:0, ale poriadna bitka bola vrcholom piatkového duelu Philadelphia - Washington v hokejovej NHL. V hale Wells Fargo Center sa nebili len hráči, ale pästiarsku vložku v tretej tretine previedli aj gólmani Ray Emery a Braden Holtby.

02.11.2013 12:14
Ray Emery, Braden Holtby Foto: ,
Brankár Philadelphie Flyers Ray Emery posiela k zemi Bradena Holtbyho z Washingtonu Capitals.
debata

Najhoršie dopadol útočník domácich Flyers Steve Downie, ktorý vo svojom prvom štarte za Philadelphiu po výmene z Colorada v závere druhej tretiny napadol Aarona Volpattiho. Okrem menšieho trestu za tento zákrok a vyššieho za bitku ho arbitri vylúčili do konca duelu. Počas bitky však utrpel otras mozgu a museli ho previezť do nemocnice.

Zranenie Downieho

Bez ujmy nezostal ani hviezdny center Vincent Lecavalier, ktorý po zásahoch od Steva Oleksyho pravdepodobne prišiel o niekoľko zubov. Podľa generálneho manažéra Paula Holmgrena Downie ani Lecavalier nezasiahnu do sobotňajšieho stretnutia proti New Jersey.

Hromadná bitka vyvrcholila bitkou brankárov

Povesť búrliváka v sebe nezaprel domáci gólman Ray Emery. Do hry síce zasiahol prvýkrát až v 23. min, keď nahradil Steva Masona, no už v prvej polovici tretej tretiny v prerušenej hre prekorčuľoval celú hraciu plochu a pustil sa do brankára súpera Bradena Holtbyho. Za toto „vystúpenie“ si vyslúžil trest do konca zápasu a do bránky sa opäť vrátil Mason.

Emeryho „komicky“ vyhlásili za tretiu hviezdu zápasu, hoci inkasoval až štyri góly z pätnástich striel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Washington Capitals #Philadelphia Flyers