Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga (SR)

03.01.2024 o 17:30

HC Košice
2 : 3
(1:1, 0:1, 1:1)
HK Spišská Nová Ves
Naposledy zmenené pred 4 mesiacmi
obnoviť
Filter

Košice aj po týždni nevyzreli na lídra zo Spišskej Novej Vsi. Videli sme kvalitný zápas, ktorý prislúchal statusu derby. Rysy ostávajú na prvej priečke. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

59:58

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Pollock – 2 min., hrubosť.

59:58

Pollock sa pochytil s Merežkom! Košický hokejista doslova vypenil! Čiaroví rozhodcovia ho vytlačili na trestnú lavicu!

59:50

Košice dali gól! Spišiakom určite odľahlo, keď využili power-play. Gól desať sekúnd pred odchodom do kabín by znamenal vyrovnanie na 2:2. MICHAL CHOVAN sa do toho oprel a ozvala sa aj tyčka. Asistencie: Cooper Zech a Chase Berger.

59:29

Ešte jeden gól mohol padnúť za chrbát Riečického! Martin Bakoš vymyslel akciu, ktorá išla cez Nellisa a Juraja Majdana! Jeho strelu zmaril gólman Oceliarov!

58:33

Spišská Nová Ves dala gól! Spišská Nová Ves si definitívne odvezie z Košíc všetky body. RÓBERT DŽUGAN zasiahol stred prázdnej brány. Asistencia: Michael Vandas.

58:12

Košice hrajú power-play!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.

57:09

Drábek pripravil príležitosť Bakošovi! Toto prečíslenie so zatajeným dychom zlikvidoval Dominik Riečický!

56:05

Opäť dobrá robota od Fejesa a Pollocka! Prvý prekonal na zadnom mantineli Merežka, druhý sa preštrikoval do koncovky, ktorú však nadvihol až príliš!

55:19

Na Surákovi sa popálil aj Šedivý, ktorý vypálil tvrdú strelu spoza hosťujúcich hráčov. Pre majstra je dobrou správou pokračovanie v útočnom pásme, ale mizerné je to v otázke premieňania šancí.

Reklamná prestávka.

55:11

Košice a Spišská Nová Ves hrajú s piatimi hráčmi.

53:58

Trochu viac miesta potreboval Drábek na kvalitnejšie zakončenie. Okrem toho clonil Riečickému Bakoš, ale puk si k nemu nenašiel cestu.

52:59

Zavar ako sa patrí! Rogoň parádne reagoval zblízka! Surák zasahoval všetkým možným! Následne ustál aktívne košické dorážanie!

52:37

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Pollock – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Burgess – 2 min., hrubosť.

Reklamná prestávka.

52:01

Košická presilová hra bola statická a hráči si medzi sebou menili veľké množstvo prihrávok bez potrebnej streľby na bránu.

51:52

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

50:00

Košice prehrávajú so Spišskou Novou Vsou 1:2. Hrajú početnú výhodu a do konca riadnej hracej doby chýba desať minút.

49:52

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Groch – 2 min., hákovanie.

49:31

Pozitívna informácia pre fanúšikov domácich Košíc. Patrik Lamper sa otriasol zo situácie, kedy opúšťal klzisko v bolestiach. Vypracovanú šancu ale nezúročil na vyrovnanie.

48:33

Košičania sú od začiatku tretej tretiny pri obrovskej chuti, majú aj veľké šance, ale stále je pre nich nepriaznivý pohľad na skóre. Surákova lapačka je v kurze, čo potvrdil i pri Jakubovi Ferencovi.

48:25

Krásny hokejový moment! Cooper Zech poslal pokus zápästím! Surák si ho vychutnal semaforom!

Reklamná prestávka.

47:51

Veľmi dobre vytlačil Merežko Šimuna, keď ho pritiahol pred vlastnú lavičku. V ofenzíve sa tak vytvoril priestor pre Džugana, ale Spišiaci sa výraznejšie nepresadili.

46:31

Príležitostí Košičanov! Suráka nedokázali prekonať Pollock ani Fejes, ktorý mal k tomu najbližšie, ale nezasiahol odkrytú časť brány!

45:52

Spišskonovoveského kapitána odprevadili spoluhráči na striedačku!

45:52

Na kolenách ale ostáva Dávid Romaňák!

45:52

Prehustený priestor v bránkovisku hostí! Surák nemal ľahkú prácu pri vykonávaní zákroku! Prišla pomoc od Merežka, ktorý zneškodnil jedného z Košičanov!

44:33

Košiciam treba streliť gól, aby sa stopercentne vrátili do zápasu. Lepší pokus mal v tejto chvíli Pollock, no Surák výrazne pomáha lídrovi.

44:05

Zakázané uvoľnenie domáceho tímu. Bude sa vhadzovať po pravej ruke Dominika Riečického.

42:47

Šedivého veľmi kvalitná strela, ktorú dokázal kontrolovať Filip Surák, hoci mal s tým menšie starosti.

42:26

Surák nemal teraz dostatočne dobrý výhľad. Prekážalo mu viacero hráčov. Spišiaci jednoduchým odstrelom poslali puk na zakázané uvoľnenie.

41:45

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

41:43

Steel Aréna buráca! Lekársky zásah priamo na ľade napokon nie je nutný! Patrik Lamper v predklone so spoluhráčmi odkorčuľoval na lavičku, kde ho už podrobnejšie prezrú lekári!

41:43

Boli sme svedkami pádu Patrika Lampera a rozhodne nepôjde o maličkosť! Pri košickom hráčovi je už hlúčik ďalších hráčov aj rozhodcov, ktorí volajú na pomoc nosidlá!

41:29

Hokejisti zo Spiša by už nemali zažiť nič vážne, respektíve čeliť nejakej šanci Košíc. Hru držia v strednom pásme zásluhou Burgessa.

40:51

Cooper Zech naďalej poriadne drží útočnú modrú čiaru. Ani jeden puk cez neho Spišiaci nedokázali vyhodiť do bezpečia.

40:21

Skvelé zakončenie sadlo na hokejku Zecha. Surák stál priamo proti tomuto projektilu a zneškodnil ho.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 19:05.

Spišskej Novej Vsi vyšla výborne akcia od Victora Björkunga, ktorá posunula Rysy do tesného vedenia. Úvod záverečnej tretiny ale bude v znamení hosťujúceho bránenia.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:45

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Archambault – 2 min., podrazenie.

39:18

Žŕdka! Oleksii Myklucha sa mohol radovať z okrúhleho 10. gólu v ročníku, čo sa však nestalo!

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

37:50

Burgess hokejkou odstavil Bača, ktorý už pomýšľal na úspešný prienik pred súperovu bránku.

Reklamná prestávka.

37:03

Eduard Šedivý sa rozhodol pre strieľanú prihrávku na Jääskeläinena. Fín pár centimetrov pred brankárom Spišskej Novej Vsi tečoval puk príliš vysoko.

36:12

Fejes tradične sa išiel popasovať s hosťami na zadný mantinel. Ubrániť Merežka nie je jednoduché, no jemu sa to podarilo. Strelecký pokus tak získal Pollock, ale Surák podržal Rysy.

Reklamná prestávka.

35:39

Košický majster je vo veľkom a evidentnom kŕči. Vôbec nič mu nevychádza. Snaha založiť útok od vlastnej bránky je na bode mrazu.

34:32

Košičanom nevyšiel ani tento brejk. Oliver Jokeľ sa nedostal k puku, pretože jednak mu bola poslaná nepresná nahrávka a puk odpratal Surák.

34:09

Róbert Džugan v tieni Jensa Olssona tečoval Merežkovo nastrelenie, ktoré sa mihlo okolo pravej žŕdky košickej svätyne.

33:52

Zďaleka to ešte nie je všetko zo strany hráčov aktuálneho lídra extraligy. Zverenci trénera Vlastimila Wojnara naplno využívajú bližšiu striedačku.

33:09

Výrazný nápor Spišiakov v pásme uzavrel tvrdým streleckým pokusom autor doterajšieho rozdielového presného zásahu Björkung, ale nepotykal si s presnosťou.

32:43

Dobré postavenie získal Juraj Majdan. Z priestoru medzi kruhmi ale trafil len telá košických hokejistov.

31:57

Spišská Nová Ves aktívne úraduje v útočnom pásme, čo sa jasne nepáči domácemu publiku. Tieto sekundy sú sprevádzané piskotom.

30:56

Spišská Nová Ves dala gól! VICTOR BJÖRKUNG sa prejavil ako skúsený útočník. Nepohrdol ponúknutou šancou na minibrejk od Drábeka. Za sebou nechal domácich a nekompromisne rozvlnil sieť Riečického bránky. Asistencie: Filip Surák a Michael Drábek.

29:38

Archambault po príchode zo striedačky stihol nohami spracovať prudký pas z vlastnej obrany. Burgess sa dostal medzi kruhy, ale nezamestnal Riečického.

28:44

Vandas prijal tvrdý, no čistý zákrok Bergera. Dvojica na seba narazila medzi trestnými lavicami.

26:14

Romaňák prečítal úmysel Pollocka. Košickému hráčovi vypichol puk. Archambault následne našiel Bakoša, no ten nepreniesol hru na Nellisa.

Reklamná prestávka.

25:48

Oceliari prepadli v strednej tretine! Obranca Šimon Groch sa ujal puku, s ktorým zašiel až do finálneho pokusu! Dominik Riečický si s ním dokázal poradiť!

25:24

Líder si môže poriadne odfúknuť. Aspoň nateraz je po košických útočných tlakoch. Po prerušení hry bude dianie vykázané do stredového kruhu.

25:07

Drvivý tlak Košíc! Celá Spišská Nová Ves má plné ruky práce! Surák bol na pár sekúnd bez hokejky, ale nedal sa prepáliť z uhla!

24:22

Zech si celkom šikovne vybojoval sľubnú pozíciu, keď sa vyrútil k bránke Spišiakov z ľavej strany, ale strelecký pokus nevyprodukoval.

23:50

Alex Breton pretlačil Košičanov do ofenzívnej tretiny, z ktorej rezonuje následný tlak.

22:15

Nepozornosť hosťujúcich obrancov! Hunter Fejes sa uvoľnil a vyskúšal Suráka, ktorý sa v bráne prehadzoval, no nespadlo mu to za chrbát!

22:06

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

21:12

Košickí hokejisti parádne bránia. Spišiaci ešte ani raz nezamkli tretinu. Riečický tak spokojne sleduje robotu svojich spoluhráčov.

20:06

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Ferenc – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Takmer do minúty presne! Rolby v Košiciach zvládli svoju prácu za osem minút, a tak vstúpime do druhej časti len s drobným omeškaním!

Prestávka v košickej Steel Aréne sa predĺži, pretože prestávku vyplnila súťaž zručností pri príležitosti exhibície Východ – Západ, ktorá sa uskutoční vo februári! Až teraz začali rolby upravovať ľadovú plochu!

Druhá tretina sa začne o 18:20.

Ališauskas vypálil ešte tesne pred klaksónom a Riečický vyrazil. V prvej tretine bol vyrovnaný dej, čomu zodpovedá priebežný výsledok.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

17:18

Šanca pre Košice! Výborný Filip Surák, ktorý bol zatlačený pod hráčmi, ale nepustil puk za bránkovú čiaru! Aktívne mu tam šprtal hokejkou Pollock! Merežko čistil priestor!

17:03

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

15:53

Majdan nezaložil spoluprácu s Archambaultom. Stratil nielen rovnováhu, ale aj puk a následná robota bola pre Olssona jednoduchá.

Reklamná prestávka.

15:03

Vylúčenie v tíme HC Košice:
M. Chovan – 2 min., hákovanie.

15:03

Avizované vylúčenie na strane Košíc. Riečický musel byť však v permanencii, pretože do úniku prenikol Bakoš a Nellis. Prvý menovaný strieľal na ľavý betón, ale dorážka sa nezrodila.

13:15

V obrannom pásme Spišskej Novej Vsi blokoval Ališauskas zakončenie Patrika Lampera a úspešne.

12:47

Dominik Riečický sa zmocnil hosťujúcej strely. Z medzikružia skúšal šťastie legionár Burgess, ale Spišiakom neprinavrátil vedenie o jeden gól.

12:31

Za košickou bránou povykrúcal Drábek Ferenca s Havrilom, ale nenašiel sa priestor na lepšiu distribúciu puku pre niekoho z jeho spoluhráčov.

11:29

Zaujímavo pracoval v pásme Archambault. Jeho postavenie naznačovalo, že bude chcieť prenechať puk Nellisovi, no Košičania už boli zorganizovaní a kanadský produktívny útočník ostal bez šance na realizáciu.

Reklamná prestávka.

10:25

Poriadny príklep vyslal domáci obranca Eduard Šedivý, len sa nedostal k brankárovi Surákovi. Skvelo blokoval Kerbashian.

10:06

Burgessa zradila posledná kľučka, keď už bol v útočnom pásme. Z toho dôvodu nemohol k sebe zapojiť Kerbashiana.

09:19

Výborne sa hýbu hráči elitnej košickej formácie. Sú silní najmä v rohoch. Hostia majú problém s ich bránením.

Reklamná prestávka.

08:16

Mladučký Zöld z hosťujúceho tábora sa objavil na ľade. Veľa priestoru od hráčov majstra nedostal. Spred útočnej modrej čiary nahodil do pásma.

07:22

Košice hrajú s piatimi hráčmi.

07:06

Záverečné sekundy chceli stráviť Spišiaci v útočnej zóne. Kerbashian však stratil puk pri mantineli a domáci sa oslobodili.

05:57

Košice dali gól! Rysy inkasujú pri presilovke. Skvelú prácu spravil Michal Chovan, ktorý získal puk pri vlastnej modrej čiare a zbytočne ho nevyhodil cez všetky čiary. Vysunul JENSA OLSSONA a skúsený švédsky veterán našiel medzeru medzi betónmi Suráka. Asistencia: Joona Jääskeläinen.

05:22

Vylúčenie v tíme HC Košice:
Mihalik – 2 min., podrazenie.

04:20

Košický strelecký pokus, ktorý chytá Surák. Presnú mušku mal útočník Jääskeläinen. Prerušená hra a aktéri posielajú na ľad čerstvých hráčov.

04:06

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

03:40

Prvýkrát to výraznejšie horelo pred bránkou Spišskej Novej Vsi! Skórovať mohol Michal Chovan, ale hosťujúci gólman odolal!

03:08

Kombinácie Košičanov neboli zvládnuté. Olssonov spätný puk nezachytil Zech. Oceliari sú von z tretiny.

02:06

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
hráčska lavica Spišská Nová Ves – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.

01:00

Niečo podobné s gólovým koncom sa mohlo zrodiť na druhej strane ľadovej plochy. Do Ferencovej prihrávky nastavil čepeľ Berger, ale neohrozil Suráka.

00:28

Spišská Nová Ves dala gól! Mužstvá ešte ani nestihli poriadne zapotiť dresy a už je tu otvárací gól duelu. KALE KERBASHIAN ľahko vystrelil spred Riečického, ktorý inkasuje už po pol minúte. Asistencie: Igor Merežko a Juraj Majdan.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HC Košice: Riečický – Breton, Olsson, Zech, Ferenc, Deyl, Šedivý, Mihalik – Fejes, Pollock, Lamper – M. Chovan, Berger, Jääskeläinen – Jokeľ, Šimun, Rogoň – Bačo, Havrila, A. Bartoš.

Tréner: Dan Ceman.

HK Spišská Nová Ves: Surák – Romaňák, Merežko, Vaverčák, Ališauskas, Groch, Björkung – Bakoš, Nellis, Archambault – Majdan, Kerbashian, Burgess – Džugan, Myklucha, Vandas – Šuty, Zöld, Drábek – Frankovič.

Tréner: Vlastimil Wojnar.

Rozhodca: Snášel, Hronský – Gegáň, Šoltés.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 32. kola Tipos extraligy medzi Košicami a Spišskou Novou Vsou.

HC Košice


Oceliari utrpeli nečakanú prehru s Humenným 4:6 pri rozlúčke s rokom 2023. Pritom mužstvo dva dni predtým uťalo osemzápasovú sériu prehier a zdalo sa, že sa opäť nadýchne k tvorbe víťaznej šnúry. Košice budú chcieť pri vstupe do Nového roka odčiniť zakopnutie z Vianoc na ľade Spišiakov, kde najprv vyhrávali 2:1, ale prehrali 3:4 po nájazdoch, v ktorých žiaril Martin Bakoš.

HK Spišská Nová Ves

Spišiaci si počas 48 hodín druhý raz poradili s Michalovcami. Všetci boli zvedaví na to, či boxerské súboje zo štvrtka 28. decembra sa prenesú na Zemplín, alebo dôjde k upokojeniu situácie. V Michalovciach sa však súperi venovali hokeju. Rysy otočili skóre z 1:2 na 4:3 ešte v druhej tretine a tento výsledok si postrážili do finálneho hvizdu. S náskokom siedmich bodov vedú extraligu pred Popradom.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HC Košice

HC Košice

  • Riečický
  • Breton
  • Olsson
  • Zech
  • Ferenc
  • Deyl
  • Šedivý
  • Mihalik
  • Fejes
  • Pollock
  • Lamper
  • M. Chovan
  • Berger
  • Jääskeläinen
  • Jokeľ
  • Šimun
  • Rogoň
  • Bačo
  • Havrila
  • A. Bartoš
HK Spišská Nová Ves

HK Spišská Nová Ves

  • Surák
  • Romaňák
  • Merežko
  • Vaverčák
  • Ališauskas
  • Groch
  • Björkung
  • Bakoš
  • Nellis
  • Archambault
  • Majdan
  • Kerbashian
  • Burgess
  • Džugan
  • Myklucha
  • Vandas
  • Šuty
  • Zöld
  • Drábek
  • Frankovič