Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky
Tipos Extraliga (SR)

28.12.2023 o 17:30

HK Spišská Nová Ves
7 : 4
(2:1, 2:3, 3:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Naposledy zmenené pred 4 mesiacmi
obnoviť
Filter

Hráči aj realizačný tím Michaloviec po porade s rozhodcami odišiel do šatne cez ľadovú plochu, aby nevznikali ďalšie konflikty, tentoraz s hľadiskom. Spišská Nová Ves získala 15. domáce víťazstvo, vyrovnala Zvolen a drží si prvé miesto v tabuľke. Dukla prehrala po dvanástich dueloch a ako keby sa nevedela s tým zmieriť. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia.

Koniec zápasu.

59:59

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Džugan – 5 min. + DKZ, hrubosť,
Valach – 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Cibák – 5 min. + DKZ, hrubosť.

59:59

Na záver ešte jedna bitka bez rukavíc! Do seba sa pustili Róbert Džugan a Jakub Cibák a pri mantineli nakladal Juraj Valach niekomu, len hosťujúci hráč už bol vyzlečený z dresu!

59:54

Daugavinš niečo na diaľku pokrikuje po Vandasovi! Kapitán Lotyšska teraz sa už venuje domácej lavičke! No každopádne to bude v sobotu v Michalovciach viac než zaujímavé!

59:54

Dvojitá férová bitka bez rukavíc! Romaňák sa pobil so Santosom, ktorý ho však dlhšie presviedčal! A napokon Heard vyprovokoval Bortňáka, ktorý taktiež dlho otáľal, či sa pobije, no išiel do toho!

59:46

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Ališauskas – 2 min., krosček,
Melicherčík – 5 min. + DKZ, nešportové správanie.

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Acolatse – 5 min. + DKZ, nešportové správanie,
Kabáč – 5 min. + DKZ, nešportové správanie.

59:46

Marek Valach bol poslaný do kabíny! Sprievod mu robili čiaroví arbitri! Čakáme na ďalšie spísanie trestov!

59:46

Už to naozaj preháňa Marek Valach! Rozdať si to s ním chcel Róbert Džugan, no toho zastavil kapitán Juraj Valach! Michalovský Valach sa ešte slovne pustil do Filipa Suráka, ktorý bude musieť odchytať zvyšné sekundy! Takto vybičovaný súboj sme rozhodne nečakali!

59:46

Marek Valach je ako z divých vajec a stále si hľadá niekoho na pästný súboj! Dokonca ho museli arbitri vytlačil spred striedačky Spišskej!

59:46

A je tu hromadná bitka! Nervy stratil aj brankár Marcel Melicherčík, ktorý udrel súpera lapačkou do tváre! Následne sa spustila mastenica, v ktorej bol Bjalončík, Kabáč, Ališauskas, Acolatse a ďalší hokejisti!

59:46

Kde sa dvaja bili, prišiel tretí! Ališauskas si chcel vybaviť účty s Jakubom Cibákom!

Dnešný zápas sleduje 4300 divákov (vypredané)!

58:00

Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.

57:04

Džugan zasekol dobre vyzerajúcu akciu Spišskej. Po strieľanej prihrávke nenašiel na vzdialenejšej žŕdke hokejky Mykluchu a Vandasa.

55:51

Nevedel si dať Romaňák rady s Bjalončíkom napriek tomu, že má kvalitnejšie fyzické parametre. Útočník Dukly dokázal ohroziť Melicherčíka.

Reklamná prestávka.

54:43

Brankár Melicherčík prekazil hosťom radosť z piateho presného zásahu! Betónmi upratal do strany Bucov pokus!

54:14

Mykluchovi už neostali sily navyše a keďže bol kúsok od striedačky, nahodil to dopredu. Škorvánek sa nedotkol puku.

53:31

Spišská Nová Ves dala gól! Siedmy kúsok padá za chrbát Stanislava Škorváneka. Všetko smeruje k tomu, že dnes prídu Michalovce o bravúrnu sériu dvanástich výhier v rade. TODD BURGESS upravuje skóre už na 7:4. Asistencie: Juraj Majdan a Anthony Nellis.

53:23

Dvojnásobná zadovka Zemplínčanov a zakončenie Mareka Valacha do vysunutého pravého betónu Melicherčíka. Pekná súhra, len chýbal gól.

Reklamná prestávka.

52:13

Daugavinš použil rozum i šikovné ruky. Odvážne zamieril medzi dvoch Spišiakov a spred kruhov vypálil zápästím. Avšak len na plexisklo za bránkou.

Reklamná prestávka.

50:49

Zabusovs dravo prenikol do strely cez Merežka. Marcel Melicherčík si pripísal úspešný zákrok.

49:18

Žiak založil spoluprácu Drábeka s Hamráčekom. Dvojica mužov s mriežkou na tvári si vypracovala jeden strelecký pokus, ktorý bol však nepresný.

48:38

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

47:32

Spišská Nová Ves dala gól! Solenský fauloval Archambaulta seknutím po ruke. Kanadský útočník nepustil puk za žiadnu cenu. IGOR MEREŽKO prijal nahrávku od Bakoša a nekompromisne zavesil pod hornú žŕdku michalovskej brány. Asistencie: Martin Bakoš a Olivier Archambault.

46:38

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Santos – 2 min., nedovolené bránenie.

46:21

Romaňákovi sa nepodarilo vyhodiť puk cez všetky čiary, keď obral Buca. Dokázal to až Džugan, keď bol silnejší ako Acolatse.

45:45

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Vandas – 2 min., napadnutie.

44:23

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Nellis – 2 min., napadnutie + 2 min., hrubosť.

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Kabáč – 2 min., nedovolené bránenie,
Bjalončík – 2 min., hrubosť.

44:23

Máme tu ďalšie podpichovanie! Marek Valach zrejme túži po bitke s niektorým zo súperov! Snažil sa vyprovokovať Ališauskasa, ktorého upokojoval Merežko!

44:23

Igor Merežko prišiel nenápadne k striedačke Michaloviec! Vzájomne sa osekával s Valachom! Acolatse sa priplietol do tejto situácie a ukrajinskému obrancovi zhodil prilbu!

44:23

Prebieha komunikácia dvojice hlavných rozhodcov s kapitánmi obidvoch tímov!

44:23

Nepekné zákroky v rýchlom slede! Medzi hráčmi to postupne vrie! Jeden zo Spišiakov dostal úder pri mantineli! Jasečko bol prvý na rane, na ktorom si to domáci vynahradili! Kabáč sa pustil do Nellisa a Archambault si chcel vybaviť účty s Vašašom!

44:04

Škorvánek zasahoval po strele domácich. Bindulis odstrčil spred bránky Vandasa. Prerušená hra.

42:57

Spišská Nová Ves dala gól! Björkung napálil puk do hradby tiel. ANTHONY NELLIS dokázal túto strelu tečovať. Spišská vyhráva 5:4 a Daugavinš si neodsedel celý dvojminútový trest. Asistencie: Victor Björkung a Olivier Archambault.

41:41

Róbert Džugan si vypýtal Kerbashianovu prihrávku! Škorvánek to mal prečítané a proti nemu nastavil vyrážačku, ktorou dostal puk nad bránku!

41:20

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Daugavinš – 2 min., podrazenie.

41:12

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

40:37

Bindulis mal dve príležitostí! V prvej trafil brániaceho protihráča, ktorý pomáhal Melicherčíkovi a pri ďalšej nemieril presne!

40:32

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

40:01

Začala sa tretia tretina.

Tretia tretina sa začne o 19:25.

Gólovo výživná bola prostredná tretina, v ktorej Michalovce aj raz vyhrávali.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:26

Juraj Majdan preletel po ľavom krídle aj so streleckým pokusom spoza Acolatseho. Škorvánek zovrel puk v lapačke.

39:12

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Nellis – 2 min., podrazenie.

39:00

Prebieha posledná minúta druhej tretiny.

Reklamná prestávka.

38:32

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Cibák – 2 min., hrubosť.

38:26

Burgess veľmi ťažkou žabkou vyslal vpred Archambaulta, ktorý sa dostal do kontaktu s Cibákom. Obranca Michaloviec putuje na trestnú lavicu.

37:17

Spišská Nová Ves dala gól! Santos už bol v hre po návrate z trestnej lavice. Škorvánek chytil zakončenie Hamráčeka, no Bortňák videl pred bránkoviskom čakajúceho MICHAELA DRÁBEKA, ktorý vyrovnal na 4:4. Asistencie: Lukáš Hamráček a Dalibor Bortňák.

Reklamná prestávka.

35:14

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Santos – 2 min., držanie.

33:32

Dukla Michalovce dala gól! Michalovská Dukla prvýkrát vyhráva v Spišskej Novej Vsi. Zabezpečil to MAREK VALACH. Smutný Melicherčík vyberá puk z brány. Asistencia: Jakub Suja.

33:19

Jasečko ľahol pred Majdanom, ktorý viezol puk na hokejke. Útočník Spišiakov zvládol strelecký pokus ponad ležiaceho súpera, ale puk zastavila ochranná sieť.

Reklamná prestávka.

32:57

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

32:43

Rysy naťahujú cenné sekundy. Ich úlohou je držať Zemplínčanov čo najďalej od Melicherčíka.

31:18

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

31:18

Adam Žiak mal pred sebou náročnú úlohu, keď musel brániť útočiaceho hráča. Valach pokrýval druhého hráča Michaloviec. Spišská vyhadzuje puk do bezpečia.

30:57

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Majdan – 2 min., hákovanie.

30:27

Archambault pohrdol obrovskou príležitosťou na strelenie gólu! Zbytočná kľučka navyše na úrovni bránkovej čiary!

29:18

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Heard – 2 min., podrazenie.

29:08

Dukla Michalovce dala gól! Marcel Melicherčík urobil zákrok zápasu, keď v ľahu zodvihol ruky a zastavil strelu smerujúcu do siete, ale opäť si hostia našli priestor na dorážku, z ktorej sa nemýlili. DÁVID BUC si vylepšil štatistiku o druhý gól v tejto sezóne. Asistencie: Kristofers Bindulis a Matthew Santos.

28:44

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

28:29

Björkung kvalitne vystrelil. Pri žŕdke operoval Džugan, ktorý si počkal na odraz strely od zadného mantinelu, ale po dorážke neupravil výsledok.

27:38

Archambault už bol v rýchlosti a ostávalo mu zdolať poslednú prekážku, ktorou bol mladý Jasečko, ale ten sa nedal obohrať vo vnútri ľavého kruhu.

27:03

Rýchla a perfektná spolupráca medzi Mykluchom a Nellisom! Okamžitá strela zblízka skončila na Škorvánekovi!

26:44

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Acolatse – 2 min., hákovanie.

25:51

Acolatse veľmi dobre strieľal od modrej čiary. Melicherčík aj bol pripravený, ale nemusel zasahovať.

24:48

Spišská Nová Ves dala gól! Ťažko povedať, čo plánoval VICTOR BJÖRKUNG, či hľadať niekoho pred bránkou, alebo zaskočiť Škorváneka, no v každom prípade je to už jedno. Z otočky poslal puk na svätyňu, a ten skončil v pravom hornom rohu prekvapeného brankára hostí. Tento presný zásah ešte podliehal prezeraniu záznamu, ale naozaj nechápem, prečo. Asistencie: Róbert Džugan a Oleksii Myklucha.

23:49

Ališauskas vystrelil puk na bránu po prerušení hry, ale nedá sa mu to vyčítať, pretože už sa tomu nedalo zabrániť. Cibák mu ale nedohovoril a Archambault kryl Hearda.

23:22

Daugavinš nemal problém s Majdanom. Súpera sa zbavil, medzi kruhmi si vedel vytvoriť priestor na zakončenie. Melicherčík drží puk v náručí.

22:38

Melicherčík zlikvidoval Kabáčov posledný dotyk s pukom. Hosťujúci hokejista sa ho len jemne dotkol čepeľou.

21:59

Tretí útok Spišskej sa rýchlo nasťahoval do obranného pásma Michaloviec. Škorvánek prečítal jeden teč pravým betónom, no Romaňák nebol v postavení, z ktorého by mohol lepšie vypáliť bez prípravy.

21:26

Dukla Michalovce dala gól! Zemplínčania sú naspäť v stretnutí. PATRIKS ZABUSOVS zamestnal Melicherčíka. Domáci brankár si nedokázal poradiť s pukom, ktorý mu pripravil na dorážku a je vyrovnané 2:2. Asistencia: Mitch Heard.

20:29

Kerbashian si krásne prebral nahrávku, no mal skôr uvažovať nad zapojením Burgessa, ktorý sa mu ukázal na osi klziska. Z individuálnej snahy nedošlo ani len k ohrozeniu Škorváneka.

20:01

Začala sa druhá tretina.

Druhá tretina sa začne o 18:25.

Dnes sa jedna skvelá séria skončí. Spišská Nová Ves chce vyrovnať Zvolen v počte domácich víťazstiev, Michalovce s túžbou pokračovať v parádnom trojbodovom ťažení a priblížiť sa vedúcemu miestu v tabuľke. Aktuálne je to veselšie pre Rysy.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:10

S pribúdajúcim záverom tretiny mierne narastá nervozita, respektíve Michalovčania zvolili tvrdú hru do tela. Zo Spišiakov zatiaľ na to nikto podráždene nereagoval.

19:00

Prebieha posledná minúta prvej tretiny.

17:28

Dukla Michalovce dala gól! Kontaktný gól Michaloviec prichádza vo veľmi dobrom čase. Dobrá reakcia pred koncom tretiny. KASPARS DAUGAVINŠ prepálil Melicherčíka od jeho ľavej tyčky. Asistencia: Matthew Santos.

17:01

Anthony Nellis sa riadil heslom „ak nevieš, čo s pukom, vystreľ.“ Túto známu vetu uplatnil príklepom spoza modrej čiary. Škorvánek to zastavil na hrudi.

16:05

Spišská Nová Ves dala gól! OLEKSII MYKLUCHA mal presnú mušku, proti ktorej bol bezmocný brankár Stanislav Škorvánek. Asistencie: Michael Vandas a Juraj Valach.

Reklamná prestávka.

15:05

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

14:50

Škorvánek stiahol zo vzduchu strelecký pokus Björkunga. Džugan bol nepríjemný v bránkovisku, do ktorého sa zahrýzol Acolatse. Vylučovať sa nebude.

13:05

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Jasečko – 2 min., vrazenie na mantinel.

13:05

Zákrok hostí v rohu klziska vyvolal prvé vášne! Trestnú lavicu obsadí obranca Sebastián Jasečko!

12:48

Merežko čapoval fantastickú prihrávku pred otvorenú bránu Michaloviec! Z tejto šance sa nepresadil Juraj Majdan!

11:59

Romaňák si poradil s bránením Daugavinša. Telom ho pritlačil na mantinel a ďalší hráči Spišskej sa ujali puku.

11:06

Zabusovs zozadu prekvapil Hamráčka. Domácemu útočníkovi nedal šancu na vysunutie Drábeka, ktorý už čakal na hranici útočného pásma.

Reklamná prestávka.

10:38

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

10:25

O prekvapenie z modrej čiary sa snažil Archambault, ktorý sa spoliehal, že Škorvánek veľa nevidí a možno sa to odrazí od niektorého z Michalovčanov. Pokus skončil vedľa svätyne.

09:34

Björkung pálil presne na bránku. Džugan klasicky komplikoval výhľad Škorvánekovi, ktorý napriek zlej viditeľnosti dokázal vytesniť puk ľavým betónom.

Reklamná prestávka.

08:38

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Santos – 2 min., držanie.

08:20

Na Spiši sa hrá vynikajúci duel. Aréna je vypredaná do posledného miesta, o skvelú atmosféru sa starajú obidva tábory, keďže cestu sem merali aj priaznivci Zemplínčanov.

07:43

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

07:35

Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.

07:13

Neuveriteľné šance Spišskej Novej Vsi! Škorvánek chytil čistý gól Rysom! Následne siahal po presnom zásahu aj Archambault, no do jeho strely sa vrhol Michalčin!

06:28

Spišská Nová Ves dala gól! Archambault je špecialista na skvelé prihrávky, ktoré otvárajú bránky hráčom Spišskej. IGOR MEREŽKO stál oproti prázdnej klietke Dukly a komfortne skóroval. Asistencie: Anthony Nellis a Olivier Archambault.

06:12

Daugavinš skvelou fintou oklamal brániaceho Spišiaka. Do akcie počítal s kolegami z útoku, ale tí absentovali na zadnej tyčke Melicherčíka, kam putovala nahrávka.

05:43

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Acolatse – 2 min., sekanie.

05:35

Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
Hamráček – 2 min., hákovanie.

04:58

Michalovce hrajú s piatimi hráčmi.

04:37

Daugavinš veľmi dobre vytláčal Kerbashiana k mantinelu na pravej strane, ktorý pomýšľal na krížne prenesenie hry na Bakoša. Zemplínčania pozorne bránia.

04:09

Výborný projektil bol poslaný z hokejky Kerbashiana. Škorvánek ostal pokojný a len sledoval, ako letí delovka vedľa pravej žŕdky.

03:25

Archambault čelil hraničnej situácii, keď bolo treba udržať puk za útočnou modrou čiarou. Vašaš sa prezentoval výbornou prácou a podržal súpera v strednom pásme.

02:58

Vylúčenie v tíme HK DUKLA Ingema Michalovce:
Valach – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.

02:34

Poriadok v obrannom pásme Spišiakov spravil Dávid Romaňák. Jeho spoluhráči sa roztiahli po svojich stranách na ľadovej ploche, no tento výjazd zozadu veľa nepriniesol.

01:42

Michalovce mali jednu kombinačnú akciu. Puliš potiahol Duklu do útočnej zóny a aj zakončoval po spolupráci s Heardom. Koncovka však nemierila na Melicherčíka.

00:36

Po prihrávke Burgessa chcel Kerbashian zamotať kľučkami Michalčina. Puk sa mu zošmykol.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.

Úvodné zostavy:

HK Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ališauskas, Merežko, Žiak, Valach, Romaňák, Björkung, Vaverčák – Bakoš, Nellis, Archambault – Majdan, Kerbashian, Burgess – Džugan, Myklucha, Vandas – Hamráček, Bortňák, Drábek – Zöld.

Tréner: Vlastimil Wojnar.

HK DUKLA Ingema Michalovce: Škorvánek – Bindulis, Michalčin, Cibák, Jasečko, Acolatse, Stripai – Santos, Buc, Daugavinš – Zabusovs, Heard, Puliš – Bjalončík, Suja, Valach – Kabáč, Solenský, Vašaš – A. Varga.

Tréner: Peter Kudelka.

Rozhodca: M. Korba, J. Konc ml. – Stanzel, Valo.

Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní zápasu 30. kola Tipos extraligy medzi Spišskou Novou Vsou a Michalovcami.

HK Spišská Nová Ves


Séria, ktorá stále žije. Spišská Nová Ves si nedala uťať fantastické domáce víťazné ťaženie ani proti Košiciam, hoci to vyzeralo všelijako. Úradujúci majster je v kŕči, na Spiši dlho vyhrával 2:1, ale prehral 3:4 po nájazdoch, ktoré rozhodol Martin Bakoš. Rysy si pripísali na konto 14. triumf v domácom prostredí a potvrdili vedúcu priečku v tabuľke.

HK DUKLA Ingema Michalovce

Aj Michalovce sa chvália sériou, ktorá vyráža dych. Pri Dukle je to však iné, pretože ťahá dvanásť trojbodových výhier za sebou. Zemplínčania už boli jednou nohou na špici tabuľky, ale na tento presun si ešte budú musieť počkať.

Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

HK Spišská Nová Ves

HK Spišská Nová Ves

  • Melicherčík
  • Ališauskas
  • Merežko
  • Žiak
  • Valach
  • Romaňák
  • Björkung
  • Vaverčák
  • Bakoš
  • Nellis
  • Archambault
  • Majdan
  • Kerbashian
  • Burgess
  • Džugan
  • Myklucha
  • Vandas
  • Hamráček
  • Bortňák
  • Drábek
  • Zöld
HK DUKLA Ingema Michalovce

HK DUKLA Ingema Michalovce

  • Škorvánek
  • Bindulis
  • Michalčin
  • Cibák
  • Jasečko
  • Acolatse
  • Stripai
  • Santos
  • Buc
  • Daugavinš
  • Zabusovs
  • Heard
  • Puliš
  • Bjalončík
  • Suja
  • Valach
  • Kabáč
  • Solenský
  • Vašaš
  • A. Varga