Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lantoši nemá nič proti hráčom z KHL. V jednej kabíne však s nimi na MS v Česku byť nechce

Slovenský hokejista Róbert Lantoši je ďalším hráčom, ktorý sa vyjadril k možnej účasti hráčov z KHL na blížiacich sa majstrovstvách sveta.

03.04.2024 12:43
Slovensko Kazachstan Foto: ,
Róbert Lantoši.
debata (40)

Rodák z Prievidze má za sebou výbornú sezónu v Mladej Boleslavi. Klubu z mesta škodoviek sa síce nedarilo, ale Lantoši si pripísal dovedna 47 bodov.

Objavili sa špekulácie, že by mal zmeniť pôsobisko. Dokonca prišli aj správy o prípadnom presune do KHL.

„Vôbec neviem, kde sa to vzalo. Ponuku z KHL by som odmietol, v tomto ohľade mám jasné priority. Peniaze by nemali rozhodovať o všetkom.

Ak sa niekto sústredí iba na peniaze, nie je to dobre. Zabudli sme, prečo ten šport robíme,“ povedal Lantoši v podcaste Góly z bufetu.

Martin St. Louis Čítajte viac Budete tlačiť na Slafkovského a spol. ohľadne MS? Keď počul tréner Montrealu túto otázku, zamrmlal pár slov a odišiel

Niekdajšiemu hráčovi Nitry či bronzovému medailistovi z juniorských majstrovstiev sveta v roku 2015 sa už dlhodobo nepáči, že je KHL nástrojom propagandy na vojne na Ukrajine.

V nadnárodnej súťaži naďalej pôsobí deväť Slovákov. Stále nie je jasné, či sa objavia v národnom tíme aj počas blížiacich sa majstrovstiev sveta v Česku.

„Ak budú v tíme, bude na ostatných vyvíjaný tlak, pretože hrajú s hráčmi z Ruska. Ja osobne tento tlak nechcem podstupovať. Nie je to nič voči hráčom z KHL, ale tlak médií a ľudí v Česku by bol neúnosný,“ reagoval Lantoši.

Najlepší tím histórie NHL z európskych hokejistov Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o najlepších...

© Autorské práva vyhradené

40 debata chyba
Viac na túto tému: #Róbert Lantoši #MS v hokeji 2024