Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vysoké ceny? Žiadny problém! Slováci vykúpili lístky na MS za dve hodiny

Po deviatich rokoch sa majstrovstvá sveta v hokeji vrátia do Česka. Odštartujú o sedem mesiacov, hostiť ich opäť budú Praha a Ostrava. Tak, ako predtým, aj tentoraz sa slovenskí hokejisti predstavia na Morave.

13.10.2023 09:34
ČT sport: Foto: ,
Slovenskí hokejisti.
debata (7)

Zverenci Craiga Ramsayho vstúpia do turnaja v piatok 10. mája súbojom s Nemeckom. Postupne vyzvú Kazachstan (12.5.), USA (13.5.), Poľsko (15.5.) Francúzsko (18.5.), Lotyšsko (19.5.), súboje v základnej skupine zakončia duelom so Švédskom (21.5.).

Keď hrali Slováci na MS v Česku pred deviatimi rokmi, ich zápasy boli beznádejne vypredané. Ostrava sa odela do slovenskej trikolóry.

Hoci to vtedy hokejistom spod Tatier k postupu nepomohlo, panovala na ich stretnutiach skvelá – priam domáca – atmosféra.

00. Hlavná FOTO Čítajte viac Čo meno, to legenda. V zámorí vybrali najlepšiu zostavu Slovákov z NHL v histórii

Inak to nebude ani na budúci rok. Českí organizátori totiž hlásia, že zápasy domáceho a slovenského výberu sú už teraz beznádejne vypredané.

Fanúšikom z oboch krajín na to stačili len dve hodiny.

„Vypredané síce ešte nie je, keďže musíme blokovať lístky pre majiteľov marketingových práv, no vstupenky, ktoré boli dostupné v predaji, už nie sú, bol o ne extrémny záujem,“ informuje sport.cz Miloš Židík z PR oddelenia šampionátu.

Priaznivcov neodradili od masívneho nákupu ani vcelku vysoké ceny vstupeniek.

Tie na zápasy v skupinách rozdelili organizátori do troch kategórií. Najlacnejšie – na zápasy s Poľskom a Nemeckom – stoja 107 eur. Najdrahšie, na súboj s USA, stoja 202 eur.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #slovenskí hokejisti #vstupenky #ostrava #MS v hokeji 2024