Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Komfort a pokoj v prírode. Ramsayho družina býva v najstaršom hoteli

Slovenskí hokejisti strávia najbližšie dva týždne neľútostnými bojmi na ľade košickej Steel arény so súpermi v A-skupine majstrovstiev sveta. Pozápasový relax však nebudú hľadať priamo v Košiciach.

11.05.2019 14:15
Craig Ramsay, hotel slovenskej reprezentácie Foto:
Craig Ramsay a jeho zverenci budú ubytovaní v najstaršom hoteli na Slovensku.
debata (1)

Prechodný domov na bývanie našli v časti Bankov vzdialenej približne 4 km od metropoly východu. Bývajú v pokojnom prírodnom prostredí v štvorhviezdič­kovom hoteli, ktorý má prívlastok najstarší na Slovensku.

Z uvedeného vyplýva, že vedenie slovenskej reprezentácie sa poučilo zo situácie spred ôsmich rokov, keď počas MS v Bratislave Slováci bývali v hoteli, ktorý bezprostredne susedil s hokejovou arénou a nenašli v ňom dostatok pokoja na oddych.

Domov slovenských hokejistov počas MS 2019 Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Slováci budú počas MS 2019 bývať v hoteli Bankov.

Na túto tému sa nedávno vyjadril aj vtedajší asistent trénera tímu SR Ľubomír Pokovič. „Pre hokejistov je dôležité, aby mali priestor na prípravu a oddych. V Bratislave sme to vtedy mali tak, že sme bývali priamo pri aréne, kde za hráčmi chodili ich kamaráti a to nebolo dobré. Myslím si, že aj v tomto zmysle to bude tento rok iné,“ uviedol Pokovič.

Slovenskí hokejisti vstúpia do bojov na MS 2019 v Košiciach v piatok o 20.15 h súbojom proti tímu USA.

VIDEO: Ktoré ulice sa zatvoria v Bratislave, ktoré v Košiciach a kedy? Čo sa zmení v hromadnej doprave a na hlavných dopravných uzloch? Kde parkovať? Ako vyzerá pripravená regulácia dopravy v oboch mestách? Všetko sa dozviete vo videu TV Pravda.
Video
1 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí hokejisti #MS 2019 v hokeji #Hotel Bankov