Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Česi si vydýchli. Jágr nastúpi na štvrťfinále

Hviezdny český hokejový veterán Jaromír Jágr, ktorý znova znepokojil svojím zdravotným stavom fanúšikov domáceho mužstva na MS v Prahe a Ostrave, by mal nastúpiť na štvrtkové štvrťfinále proti Fínsku.

13.05.2015 15:39
Jaromír Jágr Foto: ,
Jaromír Jágr.
debata (2)

Počas utorňajšieho zápasu A-skupiny so Švajčiarmi už v polovici úvodnej tretiny zamieril do kabín O2 Areny v spoločnosti fyzioterapeuta Pavla Kolářa. Bolo to však iba z preventívnych dôvodov, keďže mal problémy so slabinami a priťahovačom bedrového kĺbu.

„Nechceli sme riskovať, aby nemohol nastúpiť na štvrťfinále. Venovali sme čas liečbe a regenerácii. S Fínmi to pôjde skúsiť. Je tam malý otázniček, či bude štartovať, ale skôr áno,“ uviedol pre iDnes.cz fyzioterapeut českého tímu Pavel Kolář. Jágrove problémy mohol spôsobiť mäkký ľad v O2 Arene, narazené mal tiež lýtko, čo mohla byť príčina jeho súčasných problémov. Český 43-ročný veterán neabsolvoval žiadnu špeciálnu liečbu.

Jágr už v úvodnom dueli šampionátu proti Švédom inkasoval „sekeru“ do malíčka, ale napokon pokračoval v turnaji. V doterajších siedmich stretnutiach dal štyri góly.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #česká hokejová reprezentácia
Načítavajú sa športové výsledky...