Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jágr má zranený malíček. V roku 2005 s ním získal titul

Český hokejista Jaromír Jágr má po piatkovom zápase so Švédskom problémy s malíčkom, jeho ďalšia účasť na majstrovstvách sveta v Prahe však nie je ohrozená.

02.05.2015 08:44
Jágr Foto: ,
Český hokejista Jaromír Jágr bojuje v každej pozícii.
debata

S rovnakým miestom na ruke sa veterán ľadových plôch trápil už počas šampionátu 2005 vo Viedni, keď mu ho seknutím zranil Nemec Stefan Schauer. Jágr vtedy dohral MS so špeciálnou dlahou a obviazané malíčky sa medzi českými fanúšikmi stali symbolom cesty za titulom.

Jágr dostal v piatok v tretej tretine zásah hokejkou od Oscara Klefboma pri nenápadnom súboji pred bránkou. Po odkorčuľovaní na striedačku už zasiahol v súboji, ktorý Česi prehrali 5:6 po samostatných nájazdoch, len do pár striedaní.

„Má to narazené. Bolí ho to. Je ešte skoro povedať, či bude hrať v sobotu proti Lotyšsku. Bude to však v poriadku,“ uviedol pre web iDnes.cz lekár českej reprezentácie Tomáš Vyskočil. Podľa trénera Vladimíra Růžičku bude Jágr hrať.

Český útočník sa stal v piatok prvým strelcom svojho tímu na šampionáte, keď v úvodnej tretine tečoval strelu Jakuba Nakládala a znížil na 1:2.

debata chyba
Viac na túto tému: #Jaromír Jágr #česká hokejová reprezentácia