Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vůjtek sa môže tešiť aj na Cháru, hoci ten má zlomený nos

Definitívne rozhodnutie o možnom pripojení sa hokejového útočníka Michala Handzuša k slovenskej reprezentácii pred majstrovstvami sa opäť odkladá. Ako povedal generálny manažér národného tímu Otto Sýkora, skúsený center v zámorí stále podstupuje lekárske prehliadky a testy.

28.04.2012 11:08
Zdeno Chára Foto:
Zdeno Chára.
debata

„Dokonca ho teraz doktori napichali injekciami a čaká sa na reakciu. Stále teda nemáme definitívne áno alebo nie. Michal Handzuš by však veľmi rád prišiel,“ povedal Otto Sýkora.

Ten síce definitívne nevedel potvrdiť príchod obrancu Zdena Cháru, ale podľa zatiaľ neoficiálnych informácii doputovala v sobotu nadránom zo zámoria správa s potvrdzujúcim stanoviskom kapitána tímu Boston Bruins.

Zdeno Chára. Foto: SITA
Zdeno Chára Zdeno Chára.

Príchod najvyššieho beka zámorskej NHL by potešil trénera národného mužstva Vladimíra Vůjtka, ktorý si Chárovu prítomnosť veľmi prial. Rodák z Trenčína chce reprezentovať i napriek tomu, že v sérii s Washingtonom utrpel po súboji s Alexandrom Ovečkinom zlomeninu nosa. Na šampionáte by sa tak podľa všetkého predstavil s ochranným koším.

Ako Ovečkin zranil Cháru

debata chyba